Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έληξε το θέμα του προπονητή , που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδος μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε , ότι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθήκοντα προπονητή της ομάδος μας αναλαμβάνει ο κος Τάσος Τασιόπουλος.

Είναι ο προπονητής που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδος μας και ο ιδανικότερος τεχνικός , για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Είναι ο προπονητής που με το πλούσιο βιογραφικό του, την μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα , το ήθος του και την εργατικότητά του, με την αμέριστη συμπαράστασή μας θα ηγηθεί της προσπάθειας μας ώστε ο σύλλογος να κάνει τα επόμενα δημιουργικά βήματα.

Ο κος Τασιόπουλος έχει μια πολύ πλούσια καριέρα , με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις είτε σαν ποδοσφαιριστής :

Α’ ΕΘΝΙΚΉ με Αθηναϊκό – ΠΑΟΚ – Παληνειακό
Β’ ΕΘΝΙΚΗ με Χαραυγιακό
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ με Χαραυγιακό , Φωστήρα

Είτε σαν προπονητης:
Ηλιούπολη –πρωταθλήτρια Δ’εθνική άνοδος στη Γ’, Ηλιούπολη – Γ’εθνική , Αθηναϊκος – Γ’ εθνική , Ρούφ – Γ’ εθνική , Προοδευτική – πρωταθλήτρια Δ’ εθνική άνοδος στη Γ’ , Χαλκίδα – Δ’ εθνική , Νέα Ιωνία – Δ’ εθνική , Θύελλα Αγ. Δημητρίου-άνοδο από Β’ σε Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ , Αθηναϊκος – άνοδο από Β’ σε Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ.

Έχει διατελέσει διευθυντής ακαδημιών σε Νέα Ιωνία & Θύελλά Αγ. Δημητρίου και σκάουτερ παικτών για τρία χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θεωρούμε ότι η επιλογή του κου Τασιόπουλου είναι αυτή την περίοδο η ιδανικότερη για το σύλλογο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τον καλωσορίζουμε στη ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα . Θα ήμαστε πάντα κοντά του στηρίζοντας το έργο του .

Το Δ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

No more articles