Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες των τελευταίων 40 ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με μεγάλες επιτυχίες σαν παίκτης της ΑΕΚ και ακόμη σπουδαιότερες ως προπονητής της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ατρομήτου, ο Μπάγεβιτς αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο στο χώρο του αθλήματος.

Ο Ντούσαν αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΔΙΑΝΑ και το Σάββατο το απόγευμα θα παραβρεθεί στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί, ως γνωστόν, στο θέατρο του δημαρχείου της Ηλιούπολης.

Η παρουσία του Μπάγεβιτς (θα δώσει το παρόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες σελίδες στην ιστορία 44 ετών της ΔΙΑΝΑ στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Ο Μπάγεβιτς θα είναι ένας από τους 15 επίσημους προσκεκλημένους του συλλόγου μας στην εκδήλωση του Σαββάτου. Μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού αθλητισμού αποδέχθηκαν την πρόσκληση του συλλόγου. Τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για τα ιστορικά πρόσωπα που θα μας τιμήσουν το Σάββατο το απόγευμα.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι όλων των φορέων της Ηλιούπολης, σύσσωμη η οικογένεια της ΔΙΑΝΑ, με επικεφαλής τους προπονητές τα παιδιά και τις οικογένειές τους και φυσικά ολοι οι επαγγελματίες της πόλης που στηρίζουν τον σύλλογο.

Θυμίζουμε σε όλους ότι λόγω πληθώρας μελών, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη.

Στις 5 το απόγευμα θα γίνει η γιορτή για τις κατηγορίες αστεράκια, προτζούνιορ και τζούνιορ (ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 16:30).

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα θα αρχίσει η αντίστοιχη εκδήλωση για τα τμήματα των παμπαίδων, των παίδων, των εφήβων και των αντρών (ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 18:45).

Φέτος θα υπάρξει και μια άλλη καινοτομία, αφού σπουδαίοι καλλιτέχνες θα κοσμήσουν την αίθουσα και θα απαγγείλουν ιστορικά τραγούδια κορυφαίων εκφραστών του ελληνικού πενταγράμμου.

Καλούμε όλη την οικογένεια της ΔΙΑΝΑ στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σας περιμένουμε.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

No more articles