Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας της Α.Ε Ελευθερούπολης με κύρια τιμώμενα πρόσωπα τους παίκτες της ΑΕΚ, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Μιχάλη Μπακάκη.

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Α.Ε Ελευθερούπολης για το 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν , ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ Γαβριήλ, ο Δήμαρχος της πόλης μας, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμο το Δ.Σ του συλλογου, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Αθηνών, ποδοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας και των Ακαδημιών, προπονητές ,γονείς και ανθρώποι που βρίσκονται και βοηθούν από κοντά την ομάδα.

Ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας ήταν η παρουσία στην εκδήλωση μας, των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Βασίλη Λαμπρόπουλο και Μιχάλη Μπακάκη που βραβεύτηκαν, γιατί με την εργατικότητα τους και επιμονή τους πέτυχαν τους στόχους τους.

Εκτός από την βράβευση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ , βραβεύτηκαν επίσης ο αθλητής Καρυπίδης για την αποφοίτησή του από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ,οι αθλητές Τζάκης και Καρνής για την εισαγωγή τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι αριστούχοι μαθητές, Παπαδημητρίου ,Πέππας,

Σταυρίδης , Δαφνάκης, Αλβανόπουλος, Καντελμίδης, Μιχόπουλος με ταυτόχρονη αθλητική συνέπεια, η αθλήτρια Τσεκούρα για την τετράχρονη ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο κόντρα σε ένα κατά τεκμήριο ανδρικό άθλημα, οι αθλήτριες του νεοσύστατου τμήματος του τζούντο της Α.Ε Ελευθερούπολης Μελίνα Καννελοπούλου και Ελένη Κολόζη για την κατάκτηση χρυσού μεταλίου σε διεθνή τουρνουά και τέλος τα αστεράκια της ομάδας γεννηθέντες 2011-12-13 για την έναρξη της αθλητικής τους δραστηριότητας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας με τις ευλογίες του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ Γαβριήλ.

Στην συνέχεια μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν την βασιλόπιτα και ήπιαν χυμούς διασκεδάζοντας ,με τις ευχαριστίες και τις ευχές του Δ.Σ του συλλόγου για υγεία και ευημερία της ομάδας.

 

No more articles