Ο Παναγιώτης Κοτσοβός αναλαμβάνει τα καθήκοντα του τεχνικού υπευθύνου υποδομών του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ. Ο κυρ.Κοτσοβός, γεννήθηκε το 1971 είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος προπονητής. Είναι μόνιμος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων,. έγγαμος με επίσης εκπαιδευτικό και πατέρας δυο παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Νέος τεχνικός υπεύθυνος υποδομών ο Κοτσοβός

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αθήνας γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος σε προπονήσεις της Μικτής Παίδων (γενν. 2003) και της Μικτής Νέων (γενν. 2001).

Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Οι κλήσεις στις Μικτές Παίδων και Νέων στις 8/3

Η σωστή, προσηλωμένη και αστείρευτη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Κεραυνού τα τελευταία τρία χρόνια κυρίως μέσω των δύο έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών μας, του Παναγιώτη Δουγιέκου και του Βασίλη Μπαλτά απέφερε καρπούς.

Διαβάστε περισσότερα: Κεραυνός Πετρούπολης: Σαμαράς και Ψύλλας στον Παναθηναϊκό!

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις

Διαβάστε περισσότερα: Α.Ο. Πανιώνιος Καισαριανης: Πρόσκληση στην κοπη της πίτας

H Μάρια Ρούσσου είναι η Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης και Δημοσίων Σχέσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Α.Ε Ελευθερούπολης.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταγραφή... Ρούσσου στην Ακαδημία της ΑΕ Ελευθερούπολης!

H ΕΠΣ Αθηνών με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων στις 12/01/2016.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΣ ΑΘΗΝΑΣ: Οι κλήσεις για τις Μικτές Νέων & Παίδων

Στον τελικό του πρωταθλήματος νέων των ΠΑΕ-Γ'εθνικής ο Φωστήρας επικράτησε στα πέναλτι 3-1 της Κηφισιάς (1-1 ο κανονικός αγώνας) και κατέκτησε τον τίτλο.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΣΑ: Στο φινάλε τα πρωταθλήματα Υποδομών

Την ΤΡΙΤΗ 05/01/2016 και ώρα 15:30, καλούνται, στο γήπεδο ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες), οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές για προπόνηση προεπιλογής της ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΣΑ: Οι Προσκλήσεις για τις Μικτές Νέων και Παίδων