Ο Σταύρος Χρυσάφης, δείχνοντας ανωτερότητα -με μια σπουδαία κίνηση μπροστά σε όλους- πλησίασε τον Δημήτρη Γιαρένη και του έδωσε συγχαρητήρια, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε περισσότερα: Συγχαρητήρια Χρυσάφη σε Γιαρένη

Ο συνδυασμός του Δημήτρη Γιαρένη «Ανανέωση-Επιτέλους», που στηρίχθηκε από την συμματία, θριάμβευσε και πήρε καθαρά τις εκλογές στην Ανατολική Αττική με 35-23 που σημαίνει 11-0 στο Συμβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΑΝΑ: Γιαρένης - Παπαμακάριος & Χρυσάφης= 11-0

Την άποψη ότι είχε να αντιμετωπίσει ολόκληρο το σύστημα της ΕΠΟ, που υποστήριζε το αντίπαλο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τους Παπαμακάριο-Χρυσάφη, εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαρένης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 .

Διαβάστε περισσότερα: Ο νέος ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΣΑΝΑ, Δ. Γιαρένης στον ΣΠΟΡ FM

Σε νίκη της συμμαχίας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και ήττα του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ, εξελίχθηκαν οι εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ που έγιναν την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Διαβάστε περισσότερα: SPORT24: Η... άλλη διάσταση των ΕΚΛΟΓΩΝ! Νίκη της συμμαχίας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!!!

Το πρωί της Πέμπτης (23/6) συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ μετά από συμβούλιο που έγινε στα γραφεία της Ένωσης. Ο Δημήτρης Γιαρένης ανέλαβε επισήμως την προεδρία, με τον Γιώργο Φλαμπούρη να του τη... παραδίδει.

Διαβάστε περισσότερα: Και επισήμως στο «τιμόνι» της ΕΠΣΑΝΑ Ο Γιαρένης!

Ύστερα από μία επεισοδιακή εκλογική διαδικασία, που έγινε υπό την παρουσία μπράβων(!), η παράταξη του Δημήτρη Γιαρένη εξέλεξε 11 μέλη στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ, έναντι κανενός εκείνης των Παπαμακάριου-Χρυσάφη.

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ της αντιπολίτευσης στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ στον ΣΠΟΡ FM

Ύστερα από μια Γενική Συνέλευση,  γεμάτη διακοπές, ακολούθησαν οι αναμενόμενες από καιρό αρχαιρεσίες και η παράταξη του Δημήτρη Γιαρένη επικράτησε κατά κράτος εκείνης του Γιώργου Παπαμακάριου, καταλαμβάνοντας και τις 11 θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ.

Διαβάστε περισσότερα: Τα πλήρη αποτελέσματα των ΕΚΛΟΓΩΝ της ΕΠΣΑΝΑ

Τρομερά πράγματα στις εκλογές της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, αφού βρίσκονται στον χώρο που γίνεται η διαδικασία πάνω από 50 μπράβοι, ενώ υπήρξε ένταση.

Διαβάστε περισσότερα: ΜΠΡΑΒΟΙ στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ !!!