Στον πάγκο του Άρη Βούλας και τη νέα σεζόν θα κάθεται ο Κυριάκος Δαγγούλης. Ο εξελίξιμος τεχνικός έδωσε τα χέρια με το νέο ΔΣ του Άρη Βούλας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε.

Διαβάστε περισσότερα: Άρης Βούλας: Συνεχίζει στο «τιμόνι» ο Δαγγούλης!

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Αστέρας Βάρης αφού ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό, Στέφανο Διακρούση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Βούλας βρέθηκε σήμερα στα γραφέια του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Διαβάστε περισσότερα: Διακρούσης: Απο τη Βούλα στη... Βάρη!

Νέο "χτύπημα" απο τον Αστέρα Βάρης, αυτή τη φορά πρόσθεσε στο ρόστερ του ένα "μηχανάκι" για τη μεσσαία του γραμμή. Ο Τσακίρης αποτελεί παλιό γνώριμο του Μιχάλη Κάτσικά αφου έχουν συνεργαστεί και στα Σούρμενα.

Διαβάστε περισσότερα: Αστέρας Βάρης - Τσακίρης: Έβαλε "μηχανάκι" στο ρόστερ του!

Μόλις Κυκλοφόρησε από την E&E music production ο επίσημος Ύμνος της Ομάδας του Αστέρα Βάρης. Η Ομάδα με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και πολλούς ένθερμους οπαδούς, φιλοδοξεί και στην Νέα σεζόν να πετύχει τις πολυπόθητες Νίκες όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Ύμνος του Αστέρα Βάρης είναι γεγονός!

Σας γνωρίζουμε της περιόδους εγγραφών - μετεγγραφών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 όπως ισχύουν έως σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής: Περίοδοι εγγραφών - μετεγγραφών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018

Σε ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει άρρηκτα το ονομα του με την ομάδα επιστεύτηκε η διοίκηση της Ατλαντίδας την τεχνική ηγεσία. Ο λόγο για τον Γιώργο Τσούνη ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής μετά από ένα χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: Ατλαντίδα: Επέστρεψε ο Τσούνης!

Γενική συνέλευση, προκήρυξε η διοίκηση του ΑΟ Άνοιξης, για ην Δευτέρα 10 Ιουλίου, στις 18.00, στο πολιτιστικό κέντρο της Άνοιξης.

Διαβάστε περισσότερα: ΑΟ Άνοιξη: Γενική Συνέλευση στις 10 Ιουλίου

ΕΠΣΑΝΑ το... μεγαλείο σου! Έψαχναν μέχρι και... χορηγία για τις γραμματείς!

Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΣΑΝΑ το... μεγαλείο σου! Έψαχναν μέχρι και... χορηγία για τις γραμματείς!