Στείλε το ρεπορτάζ της ομάδας σου:  vivasportsgr@gmail.com

ΝΕΑ
Typography

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Αστέρας Βάρης αφού ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό, Στέφανο Διακρούση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Βούλας βρέθηκε σήμερα στα γραφέια του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Αναλυτικά, το κειμενο

"Ο έμπειρος αμυντικός θα φορά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 την φανέλα με το αστέρι στο στήθος. Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου συμφώνησε σε ολα με τον πρόεδρο κ. Παπιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί !!!"

Στέφανος Διακρούσης αρησ βουλασ αστερασ βαρησ


Πριν την ανακοίνωσή της νέας του ομάδας τον Αστέρα Βάρης, ο ίδιος έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του, τονίζοντας:

"Μετά από 17 γεμάτα αγωνιστικά χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 3 ως αρχηγός της ομάδας, αποφάσισα να αποχωρήσω από τον Άρη Βούλας για προσωπικούς λόγους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις και τους παράγοντες που έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο τόσα χρόνια για την αμέριστη στήριξη. Επίσης, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπαίκτες και προπονητές - γυμναστές - φυσιοθεραπευτές, κλπ. που είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαστώ και να αγωνιστώ στο πλάι τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές, έχτισα δυνατές φιλίες, ευχάριστες αναμνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες που θα με συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μου. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο σύλλογος θα έχει για πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη Βούλας, να έχει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.
Σε μία τόσο ιδιαίτερη για μένα στιγμή, δεν θα πω αντίο, αλλά Εις το επανιδείν!

Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία!"

 

Στέφανος Διακρούσης αρησ βουλασ αστερασ βαρησ

 

Ανανέωσε και ο Νταλακας Θανάσης

Αναλαυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ Νταλακας Θανάσης θα ειναι και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην διάθεση του κ. Κατσικα μετά την σημερινή συνάντηση του ποδοσφαιριστή στα γράφεια του συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Παπιο».