Ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, έκανε δηλώσεις για τις υπογραφές των οκτώ ποδοσφαιριστών στα συμβόλαια που τους πρόσφερε ο σύλλογος, τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Διαβάστε περισσότερα: «Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα δικά του παιδιά»!

Τις εγκαταστάσεις της Σχολής Ολυμπιακού στη Σαλαμίνα επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο ποδοσφαιριστής μας Θανάσης Ανδρούτσος. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του επικεφαλής της Σχολής κ. Ηλία Παπαδόπουλου και βρέθηκε στις εγκαστάσεις για να μιλήσει στα παιδιά αλλά και να δει προπόνηση.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Θανάσης Ανδρούτσος στη Σαλαμίνα!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «newsacademies.gr» αυτοί οι τέσσερις παίκτες των τμημάτων υποδομών είναι οι Άρντιτ Τόλι, Κωνσταντίνος Μεγαρίτης, Μάριος Βρουσάι και Παρασκευάς Ντουμάνης!

Διαβάστε περισσότερα: Οι «μικροί» του Ολυμπιακού, που πηγαίνουν προετοιμασία!

Το Σάββατο 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στο Πεκίνο, η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συνεργασία Ακαδημιών ποδοσφαίρου, μεταξύ Ελλάδας και Κίνας! Η συνέντευξη Τύπου έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 45 χρόνων, διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Διαβάστε περισσότερα: Οι Κινέζοι στον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για το βήμα στο εξωτερικό είναι ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής της Ντόρτμουντ!

Διαβάστε περισσότερα: Καμπετσής: Έριξε «χυλόπιτα» στον Ολυμπιακό και υπογράφει στη Ντόρτμουντ!

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της τη Ρόδο, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας.

Διαβάστε περισσότερα: Τώρα ο Ολυμπιακός και στη Ρόδο!

Τις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής αντιπροσωπεία της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βάρης.

Διαβάστε περισσότερα: Δωρεά της Σχολής Βάρης στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Η φετινή σεζόν μπορεί να εξελίχθηκε εφιαλτικά για τη Βέροια που υποβιβάστηκε, όμως το γεγονός αυτό δεν απέτρεψε την Έβερτον να ζητήσει τη δοκιμή του Θόδωρου Βενετικίδη που δεν αποκλείεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Αγγλίας.

Διαβάστε περισσότερα: H Έβερτον "τεστάρει" τον Βενετικίδη