Ο Νίκος Τοπολιάτης είναι ο νέος τεχνικός της Κ20 του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών.

Διαβάστε περισσότερα: Στην Κ-20 του Ολυμπιακού ο Τοπολιάτης

Το 2016 ήταν ακόμη μια χρονιά ανάπτυξης για το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Μέσα στο έτος που μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες το Δίκτυο αύξησε τον αριθμό των μελών του, πραγματοποίησε δράσεις που πέρασαν στην ιστορία και φυσικά διοργάνωσε για 16η χρονιά το Summer Camp. Ας θυμηθούμε τα γεγονότα που «σημάδεψαν» το 2016 τις Σχολές του Ολυμπιακού, στις οποίες «φοιτούν» περισσότερα από 8000 παιδιά μέσα από έναν απολαυστικό και «ζωντανό» δεκάλογο.

Διαβάστε περισσότερα: O δεκάλογος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Την Κεντρική Σχολή Ρέντη επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Αριέλ Ιμπαγάσα στη Κεντρική Σχολή Ρέντη

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης αποχωρεί από την Ακαδημία μας για προσωπικούς του λόγους.

Διαβάστε περισσότερα: Σοκ! Τέλος απο τον Ολυμπιακό!

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν το Σαββατοκύριακο (22-23/10) οι ομάδες Κ-9, Κ-10 και Κ-11 της Ακαδημίας μας. Η Κ-11 του Σωκράτη Κοψαχείλη σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη επικράτησε με 4-1 των Αγίων Αναργύρων.

Διαβάστε περισσότερα: Γκολ και θέαμα από τα "μικρά" τμήματα του Ολυμπιακού

Το Δίκτυο Σχολών του ΠΑΟΚ (PAOK Football Prints) επεκτείνεται διαρκώς και στο εξωτερικό. Όπως έγινε γνωστό από το «δικέφαλο» απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας με την Ακαδημία «Hellas Krefeld» του Ντίσελντορφ.

Διαβάστε περισσότερα: Σχολή ΠΑΟΚ τώρα και στη Γερμανία!

Τα παιδιά της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέντη ήταν τα πρώτα που είχαν την ευκαιρία να "δουλέψουν" στην προπόνηση με το σύστημα μέτρησης αντανακλαστικών το παγκοσμίως γνωστό ως "Fit Light Trainer".

Διαβάστε περισσότερα: Fit Light Training στη Σχολή Ρέντη!