Η ΝΙΚΕ INTERNATIONAL διοργανώνει το μεγαλύτερο τουρνουα ποδοσφαίρου στον κόσμο, το ονομαστό NIKE PREMIER CUP.

Διαβάστε περισσότερα: Το Nike Premier Cup 2017 είναι γεγονός!

Δοκιμαστικά με στόχο να ανακαλύψει νέα ταλέντα για τις ακαδημίες της διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Διαβάστε που και πότε θα γίνει η αρχή.

Διαβάστε περισσότερα: "Ψάψνει" ταλέντα η ΑΕΚ !

Η FDE προσεγγίζει το ποδόσφαιρο με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Αναζητώντας συνεργασίες με προπονητές κορυφαίων ομάδων του ισπανικού ποδοσφαίρου, προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική αθλητική εμπειρία!

Διαβάστε περισσότερα: Προπονητές της Ρεάλ Μαδρίτης στον Γέρακα!

Σε διοργάνωση με ομάδες από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες, θα βρεθούν τον άλλον μήνα στην γειτονική χώρα, για να πάρουν μέρος στο Viareggio Cup.

Διαβάστε περισσότερα: O ΠΑΣ Γιάννινα στο Viareggio Cup!

Σε συνεργασία με Ισπανούς προπονητές κορυφαίων ομάδων, στις 10, 11 και 12 Απριλίου, η FDE θα πραγματοποιήσει τα δοκιμαστικά της, για τα παιδιά που φιλοδοξούν να αναπτυχθούν μέσα από τον αθλητισμό.

Διαβάστε περισσότερα: Ισπανοί προπονητές στην ακαδημία COSMOS Βορείων Προαστείων!!!

Το τρίτο τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 ενηλίκων διοργανώνει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Διαβάστε περισσότερα: 3ο τουρνουά 5Χ5 απο τον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το διήμερο 25-26 Μαρτίου 2017 θα διοργανώσει ανοικτές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) γεννηθέντες τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας με σκοπό, όσοι επιλεγούν από τους προπονητές, να ενταχθούν στην Ακαδημία την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Διαβάστε περισσότερα: Δοκιμαστικά στις Ακαδημίες του ΠΑΟ !

Το πρώτο Camp της Inter F.C. στην Ελλάδα είναι γεγονός! Μετά την επιτυχή διοργάνωση των Camps της Inter F.C., σε ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία, Εμιράτα και Βραζιλία , οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Inter σε συνεργασία με την Stargate football Events, διοργανώνoυν το 1ο εκπαιδευτικό Camp ποδοσφαίρου της Ιντερ στην Αθήνα .

Διαβάστε περισσότερα: Η Inter στην Αθήνα!