«Τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης, έχουν αλλάξει εποχή και από 70 παιδιά που ήταν, έχουν φθάσει αισίως τα 230 που πλαισιώνουν τις ομάδες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες είναι σε υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε περισσότερα: Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης: Με όραμα και σχέδιο!

Το δυνατό σημείο του Αστέρα Βάρης ανέκαθεν ήταν και είναι τα ποδοσφαιρικά του «φυτώρια» και η ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του.

Διαβάστε περισσότερα: Κώστας Δεληγιάννης: Το «αύριο» του Αστέρα Βάρης με το βλέμμα του ειδικού

Ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης έχει θέσει ως στόχο του τη σωστή, αρχικά, διαπαιδαγώγηση των παιδιών εκτός κι έπειτα εντός των αθλητικών χώρων. Πιστεύουμε πως ένας σωστός αθλητής, πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος κι αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά των ακαδημιών μας.

Διαβάστε περισσότερα: «Έλα στην οικογένεια του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης»!

Αναμφίβολα σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, τα πάντα ξεκινούν από την δημιουργία, την οργάνωση και την λειτουργία των Ακαδημιών, στις οποίες τα παιδιά μαθαίνουν αφ ενός τα μυστικά της μπάλας, πλάθονται σαν ποδοσφαιρικοί αλλά και ανθρώπινοι χαρακτήρες και αναδεικνύονται στην συνέχεια σαν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής εφόσον εκείνα το επιδιώξουν.

Διαβάστε περισσότερα: Στέλιος Τουλγέρογλου: Πρώτα παιδαγωγός, ύστερα προπονητής «μέντορας»!

Το Δημοτικό Στάδιο Βάρης τον τον Μάρτιο του 2014 μετονομάστηκε σε Αθλητικό Κέντρο Βάρης "Κωνσταντίνος Μπαγλατζής" στην μνήμη του πρώην δημάρχου Βάρης, που οραματίστηκε και ξεκίνησε την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα: Αθλητικό Κέντρο Βάρης "Κωνσταντίνος Μπαγλατζής"