Ο προγραμματισμενος για αύριο αγώνας μεταξύ των ομάδων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και Ολυμπιακού αναβάλλεται και μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΔΑΦΝΗ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡ.

Οι παλαίμαχοι της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου θα δεξιώσουν τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Πειραιώς στο cafeΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ στις 28/6. Η δεξίωση είναι χορηγία του cafeΓραμματόσημο και του κύριου Γιάννη Στυλιου, τον οποίο οι παλαίμαχοι Δάφνης Δάσους ευχαριστούν ιδιαίτερα.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη απόδραση των Επιλέκτων Φίλων στη μαγευτική Μήλο. Η πολυπληθής αποστολή των Επιλέκτων, είχε την υποστήριξη ποδοσφαιριστών απο την Αιγιαλεία και την ομάδα του Άγγελου Λεπίδα αλλά και από τη Βέροια του Φώτη Παπαδόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Μπάκουλης πήρε το όπλο του, 4-1 οι Επίλεκτοι Φίλοι τον Παμμηλιακό!

Τη Δευτέρα 19/6/17 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης του Χαϊδαρίου, η ομάδα των παλαιμάχων του Θριάμβου, σε συνεργασία με το σύλλογο "Αγάπη για Ζωή", θα δωρίσουν αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομο με ειδικές ανάγκες του δήμου Χαϊδαρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Παλαίμαχοι Θριάμβου Χαϊδαρίου: Παραδίδουν αμαξίδιο και αγωνίζονται με τον ΑΟΑΔ

Νέα διοίκηση εξέλεξαν οι βετεράνοι Πειραιά , στις αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε στα γραφεία της η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .

Διαβάστε περισσότερα: Ένωση Βετεράνων Πειραιά: Με Κιούλο, Σαρρή και Ξανθόπουλο το νέο ΔΣ

Η ομαδα Παλαιμαχων Δαφνης Δασους Χαιδαριου θα πραγματοποιησει στις 28/6 και ωρα 18.00 ενα ιστορικο παιχνιδι με την θρυλικη ομαδα Βετερανων του Ολυμπιακου στο σταδιο Τ. Χαραλαμπιδης.

Διαβάστε περισσότερα: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Για ακόμα μια θητεία συνεχίζει στην ηγεσία των Παλαιμάχων της Νέας Περάμου ο Ανδρέας Γραμματικός.

Διαβάστε περισσότερα: Παλ. Νέας Περάμου: Συνεχίζει με τον ηγέτη του!

Η στιγμή που περίμεναν οι λάτρεις του ερυθρόλευκου παρελθόντος, παλαιοί, νέοι και μελλοντικοί έφτασε! Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, αφού μετά την σύσταση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου, ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα και τα πρώτα τους φιλικά!

Διαβάστε περισσότερα: Βετεράνοι Ολυμπιακού: Πρώτη στάση Άρτα και μετά Χαϊδάρι