Σπουδαίας σημασίας σεμινάριο διοργανώνουν οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.

Διαβάστε περισσότερα: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ γνωστοποιεί ότι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδό μας,

Διαβάστε περισσότερα: Αγώνας Βετεράνων: Άρης Βούλας - ΑΕ Πετραλώνων

Έτοιμοι να... "οργώσουν¨για ακόμη μια φορά την επαρχία της Ελλάδας και όχι μόνο είναι οι Επίλεκτοι Φίλοι. Η ξεχωριστή ποδοσφαιρική παρέα απο Αθήνα, Πειραιά, Νέα Πέραμο, Κόρινθο και Αίγιο ετοιμάζεται να σαρώσει και πάλι! Βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε ό,τι άπαντες περιμένουν τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ταξίδια σε πόλεις τις Ευρώπης που έχει υποσχεθεί η διοικοίσα επιτροπή των Επιλέκτων Φίλων προεξέχοντα του κ. Ανδρέα Γραμματικού.

Διαβάστε περισσότερα: Επίλεκτοι Φίλοι: Και οι νέες περιπέτειες μόλις ξεκίνησαν! Πρώτος σταθμός: Καστορια

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλικός αγώνας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πανερυθραϊκού – ΑΕΚ, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής», την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, με συντονιστή τον Γιάννη Γαϊτανίδη.

Διαβάστε περισσότερα: Φιλικός αγώνας παλαιμάχων Πανερυθραϊκός – ΑΕΚ

Σπουδαία ποδσφαιρική αναμέτρησ απο κάθε άποψη για τους παλαίμαχοις Επιλέκτους Φίλους που ξεκινησαν τις υποχρεώσεις τους για την σεζόν με διεθνή αγώνα, αυτή τη φορά με τους ομολόγους τους απο τις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα με την ομάδα LOS ANGELES SOCCER CLUB .

Διαβάστε περισσότερα: Όταν οι Επίλεκτοι Φίλοι συναντήθηκαν με τους Αμερικάνους!

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ -LOS AGELES SOCCER CLUB ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα: Πρεμιέρα με Διεθνή Φιλικό Αγώνα! ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ - LOS ANGELES SOCCER CLUB

Την Δευτέρα 25/9 στις 17:00 μμ στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης στο Χαϊδάρι όπου θα πραγματοποιηθεί ένα φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για την στήριξη του Συλλόγου Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ Δυτικού Τομέα.

Διαβάστε περισσότερα: ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ! Παλαίμαχοι Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου - Παλ. Πανιωνίου ΓΣΣ

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 στην αίθουσα VIP O.A.K.A, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Θωμά Μαύρου, σε μία εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την Π.Α.Ε Α.Ε.Κ. και την Ελληνοεκδοτική.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΟΙΟΣ ; Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ... Έρχεται !