Νέα διοίκηση εξέλεξαν οι βετεράνοι Πειραιά , στις αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε στα γραφεία της η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .

Διαβάστε περισσότερα: Ένωση Βετεράνων Πειραιά: Με Κιούλο, Σαρρή και Ξανθόπουλο το νέο ΔΣ

Η ομαδα Παλαιμαχων Δαφνης Δασους Χαιδαριου θα πραγματοποιησει στις 28/6 και ωρα 18.00 ενα ιστορικο παιχνιδι με την θρυλικη ομαδα Βετερανων του Ολυμπιακου στο σταδιο Τ. Χαραλαμπιδης.

Διαβάστε περισσότερα: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Για ακόμα μια θητεία συνεχίζει στην ηγεσία των Παλαιμάχων της Νέας Περάμου ο Ανδρέας Γραμματικός.

Διαβάστε περισσότερα: Παλ. Νέας Περάμου: Συνεχίζει με τον ηγέτη του!

Η στιγμή που περίμεναν οι λάτρεις του ερυθρόλευκου παρελθόντος, παλαιοί, νέοι και μελλοντικοί έφτασε! Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, αφού μετά την σύσταση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου, ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα και τα πρώτα τους φιλικά!

Διαβάστε περισσότερα: Βετεράνοι Ολυμπιακού: Πρώτη στάση Άρτα και μετά Χαϊδάρι

Οι παλαίμαχοι της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου θα δεξιώσουν τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Πειραιώς στο cafeΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ στις 28/6. Η δεξίωση είναι χορηγία του cafeΓραμματόσημο και του κύριου Γιάννη Στυλιου, τον οποίο οι παλαίμαχοι Δάφνης Δάσους ευχαριστούν ιδιαίτερα.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ...

Αυτό είναι Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου Βετεράνων:

Διαβάστε περισσότερα: Το νέο ΔΣ των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Τη Δευτέρα 19/6/17 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης του Χαϊδαρίου, η ομάδα των παλαιμάχων του Θριάμβου, σε συνεργασία με το σύλλογο "Αγάπη για Ζωή", θα δωρίσουν αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομο με ειδικές ανάγκες του δήμου Χαϊδαρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Παλαίμαχοι Θριάμβου Χαϊδαρίου: Παραδίδουν αμαξίδιο και αγωνίζονται με τον ΑΟΑΔ

Μια ιστορική ομάδα βασίζεται πέρα από το βάρος της φανέλας και στην οργάνωση και στον ΠΑΟ Ρουφ, ο Θοδωρής Κουνάδης έχει φροντίσει ώστε άπαντες στην Αθήνα να συζητούν για την ‘Αουστρια’ με τα καλύτερα λόγια.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Ιδρύεται ομάδα Παλαιμάχων!