Στον Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει ο ΔΟΛ, αφού κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά μεταξύ τεσσάρων διεκδικητών.

Διαβάστε περισσότερα: Νέο αφεντικό στον ΔΟΛ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ανήσυχος για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και τις σχέσεις Αθήνας-Άγκυρας εμφανίστηκε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, την Παρασκευή (3/3), ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.

Διαβάστε περισσότερα: Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα: «Ανησυχώ για ατύχημα στο Αιγαίο»

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega κερδίζουν το... Όσκαρ!

Διαβάστε περισσότερα: Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega κερδίζουν το... Όσκαρ!

Μια 32χρονη Γερμανίδα δικάζεται στο Μόναχο κατηγορούμενη ότι δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι, ενώ εκείνος ήταν δεμένος στο κρεβάτι, κατά την διάρκεια του σεξ.

Διαβάστε περισσότερα: ΦΡΙΚΗ! Αποκεφάλισε τον εραστή της με πριόνι, κατά τη διάρκεια του σεξ

Είναι ίσως η πιο ασυνήθιστη πρόταση νόμου που ακούσαμε, ευτυχώς όμως δεν αφορά την Ελλάδα, ή κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα… Ευτυχώς γιατί θα “χαμε προβλήματα με τόσους «μπιπ»!

Διαβάστε περισσότερα: Τρέλανέ μας κι άλλο! Πρόστιμο για τους άντρες που αυνανίζονται!!!

Ένας φουσκωμένος λογαριασμός της ΔΕΗ δεν λείπει από κανένα σπίτι, ωστόσο, μπορούμε να δούμε μια μικρή μείωση αν προσέχουμε να μην «καίνε» πολύ οι συσκευές που καταναλώνουν πολύ ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα: Ριζικές αλλαγές σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ !

Στην «χρυσή λίστα» με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο του αμερικάνικου περιοδικού Forbes βρίσκονται τρεις Έλληνες, με συνολική περιουσία 6,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.Πρόκειται για τους Φίλιππο Νάρχο, Αριστοτέλη Μυστακίδη και Σπύρο Λάτση.

Διαβάστε περισσότερα: Ποιοι είναι οι τρεις πλουσιότεροι Έλληνες;

Τα υψηλά ποσοστά των ανεπιθύμητων κυήσεων και εκτρώσεων στην εφηβεία, παγκοσμίως, παρά την ευρεία διάδοση και χρήση, εδώ και πολλά χρόνια, τόσο του αντισυλληπτικού χαπιού, όσο και του ανδρικού προφυλακτικού, προβληματίζουν την επιστημονική κοινότητα, θέτοντας το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των εφήβων στις άμεσες προτεραιότητες της.

Διαβάστε περισσότερα: ΣΤΟΙΧΕΑ ΣΟΚ: Αυξάνονται ραγδαία οι εκτρώσεις ανηλίκων στην Ελλάδα