Οι τοπικές αρχές της Βενετίας απαγόρευσαν δια νόμου το άνοιγμα νέων καταστημάτων που θα πωλούν σουβλάκια, κεμπάμπ και γενικότερα έτοιμο φαγητό, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει η πόλη τον γραφικό της χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα: Βενετία: Απαγορεύεται το σουβλάκι και το κεμπάμπ !

Την ώρα που η Φινλανδία δίνει επίδομα 600 ευρώ το μήνα σε κάποιους Φινλανδούς απλά για ένα κοινωνικό πείραμα όπου θα καταγράφεται πώς θα αλλάξει η αγοραστική συμπεριφορά τους, η Νορβηγία ανακοίνωσε ότι προσφέρει 1.200 δολάρια σε κάθε κάτοικο του Όσλο στον αγώνα υπέρ του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα: Η κυβέρνηση δίνει 1.000 ευρώ στους κατοίκους για ηλεκτρικά ποδήλατα

«Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Τα λόγια αυτά φαίνεται πως έχουν απόλυτη εφαρμογή στο έργο του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου, που από το 1998 στέκεται στο πλευρό των μικρών παιδιών που πραγματικά χρειάζονται αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα: Κιβωτός του Κόσμου: «Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα»!

Τους μαθητές που διακρίθηκαν στις διεθνείς και βαλκανικές επιστημονικές Ολυμπιάδες το 2016 τίμησε χθες το Ιδρυμα Ωνάση, παρουσία του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

Διαβάστε περισσότερα: Το Ιδρυμα Ωνάση στηρίζει τους μαθητές της «άλλης Ελλάδας»

Με τον τίτλο «Ψάχνεις για ένα παράδεισο που δεν έχει ανακαλυφθεί» η Vogue-Αυστραλίας προτείνει τη Μήλο σαν το καλύτερο ελληνικό νησί για το 2017.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερο ελληνικό νησί για το 2017 αναδείχτηκε...