Το καλοκαίρι είναι γεγονός. Μικροί και μεγάλοι ξεχύνονται στις παραλίες για διασκέδαση και χαλάρωση. Ειδικότερα για τα μικρά παιδιά η θάλασσα είναι ένας απέραντος παιδότοπος όπου μπορούν να παίξουν με τις ώρες. Βέβαια υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι που πρέπει να μην περάσουν απαρατήρητοι από τους γονείς των παιδιών που χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το πιο βασικό από όλα είναι να μην τα αφήνουν μόνα τους και απροστάτευτα στο νερό.

Διαβάστε περισσότερα: Μακροβούτια για παιδιά: Η πρόληψη σώζει μικρούς και μεγάλους!

Σερφάρετε όλη μέρα στο Internet; Περνάτε ατελείωτες ώρες στο Facebook, το Twitter το Instagram και τα social media γενικότερα; Μήπως χαλάτε τα χρήματά σας στον ηλεκτρονικό τζόγο; Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά αφού σύμφωνα με την πρώτη μελέτη του είδους πρόκειται για εξαρτήσεις που πιθανώς οφείλονται στα γονίδιά σας!

Διαβάστε περισσότερα: Για το... κόλλημα στο Facebook, φταίνε τα γονίδιά σας!

Την περασμένη εβδομάδα η Deutsche Bank κυκλοφόρησε την ετήσια έκθεση «Καταγραφή των τιμών στον κόσμο» (Mapping the world’s prices), καταγράφοντας το κόστος των αγαθών και υπηρεσιών στις μεγαλύτερες και ισχυρότερες πόλεις του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα: Οι «χρυσοί»... μισθοί ανά τον κόσμο!

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης για την ίδρυση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας, το διαδίκτυο και κυρίως τα social media γέμισαν με ιδέες, απόψεις και πολλά σχόλια για την ιδέα αυτή.

Διαβάστε περισσότερα: Η Ελληνίδα της NASA για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία