Ο πληθυσμός της Ινδίας αναμένεται να ξεπεράσει εκείνον της Κίνας εντός περίπου επτά ετών και το ίδιο αναμένεται να συμβεί με την Νιγηρία και τις ΗΠΑ, με την αφρικανική χώρα να γίνεται η τρίτη πολυπληθέστερη στον κόσμο λίγο πριν από το 2050, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ που δόθηκε χθες Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα: Πόσο αυξάνεται ο πληθυσμός της γης το 2030;

Μέλος μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες των ΗΠΑ έφυγε σε ηλικία 101. Ήταν το νεότερο από τα έξι παιδιά του Τζον Ροκφέλερ του νεότερου και εγγονός του ιδρυτή της Standard Oil. Μετά το θάνατο των αδελφών του έγινε ο θεματοφύλακας της οικογενειακής περιουσίας ενώ ανέπτυξε και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Διαβάστε περισσότερα: Έφυγε ο δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλη της ύλης προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι η ''απάντηση θα είναι συντριπτική για την Τουρκία αν προσβάλει την εθνική μας κυριαρχία''.

Διαβάστε περισσότερα: Καμμένος: «Θα συντρίψουμε τη Τουρκία»!

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν! Τι λέει για Θράκη Αιγαίο και Κύπρο (video)

Διαβάστε περισσότερα: Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν! Τι λέει για Θράκη Αιγαίο και Κύπρο (video)

Δείτε το 8ο επεισόδιο της εκπομπής των ΕΔ «Με Αρετή και Τόλμη»

Διαβάστε περισσότερα: Δείτε το 8ο επεισόδιο της εκπομπής των ΕΔ «Με Αρετή και Τόλμη»

Πανδαιμόνιο επικράτησε και πάλι στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, λίγο πριν ξεκινήσει ο πλειστηριασμός μίας αποθήκης. Διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν σε συμβολαιογράφους οι οποίοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα: Ένταση και επεισόδια σε πλειστηριασμό!!!

Ο ιερέας - κομάντο πατήρ Ευάγγελος Λιάπης των Ειδικών Δυνάμεων (video)

Διαβάστε περισσότερα: Ο ιερέας - κομάντο πατήρ Ευάγγελος Λιάπης των Ειδικών Δυνάμεων (video)

«Σοκ και δέος» χαρακτηρίζουν παράγοντες που είναι σε γνώση της πορείας της διαπραγμάτευσης, τις νέες ενεργειακές απαιτήσεις που περιλαμβάνει το μνημόνιο (MOU) που έχουν στείλει οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση ενόψει των τελικών διαβουλεύσεων για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης.

Διαβάστε περισσότερα: Τέλος Εποχής! Πωλούνται οι μονάδες της ΔΕΗ !