κοινωνική δράση «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» που στόχο έχει τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία ήδη σε πέντε μεγάλεις πόλεις της Ελλάδος, προσφέροντας στις Κοινωνικές Δομές Στίτισης και Στέγασης των Δήμων αλλά και σε Ιδρύματα.

Διαβάστε περισσότερα: BASKET ΑΓΑΠΗΣ: ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΑΟ SUPERFOODS

Για χειροποίητα έπιπλα, μοναδικού σχεδιασμού και άριστης ποιότητας υλικών, η εταιρεία του Σταύρου Μανέα, που εδρεύει στον Κορυδαλλό ( Γρηγ. Λαμπράκη 95 ) είναι η ιδανική επιλογή, συνδυάζοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και πολύ καλές τιμές.

Διαβάστε περισσότερα: Σταυρος Μανεας: Χειροποιητα Επιπλα & Αναπαλαίωση - Επισκευή επίπλων

Η συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά της «Κιβωτού Του Κόσμου» και του «Κέντρου Υποδοχής Και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αθηναίων ολοκληρώθηκε εχθές με την καμπάνια «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» να ξεπερνά κάθε προσδοκία μέσα από τη μεγάλη συμμετοχή των φίλων και φιλάθλων της ομάδας που στήριξαν την πρωτοβουλία και έδωσαν χαρά σε χιλιάδες παιδιά της πόλης μας.

Διαβάστε περισσότερα: «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»: Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου!

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΤΗΛ.: 210 43 14 668 - ΚΙΝ.: 69 55 95 90 58

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η adidas άνοιξε το νέο της Flagship Store στη Ν. Υόρκη, το μεγαλύτερο κατάστημα της κορυφαίας εταιρείας αθλητικών ειδών αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Το νέο κατάστημα, στη συμβολή των 5th Avenue και 46th Street σηματοδοτεί μία νέα εποχή που αλλάζει τον τρόπο που οι καταναλωτές βιώνουν τη δημιουργικότητα και τα sports στα καταστήματα της adidas.

Διαβάστε περισσότερα: Η adidas άνοιξε το μεγαλύτερό της κατάστημα!

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ