Στείλε το ρεπορτάζ της ομάδας σου:  vivasportsgr@gmail.com

VIVADESIGN
Typography

Κόντρα στο γενικότερο κλίμα ανατιμήσεων και πιέσεων της αγοράς, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και τη οριακή θέση που βρίσκεται ο σημερινός επαγγελματίας πελάτης μας, έχουμε επιβάλλει γενναίες μειώσεις τιμών (τουλάχιστον -20%) σε όλα τα προϊόντα κατασκευής ιστοσελίδας.

Με τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρουμε, πιστεύουμε πως δρομολογούμε μία σημαντική διέξοδο, ακόμη και στον πιο πιεσμένο επαγγελματία, να εντοπίσει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς, με όχημα την σωστή προβολή της εταιρικής του εικόνας. Στόχος και προϋπόθεση συνεργασίας, είναι η άμεση απόσβεση της επένδυσης που κάνατε στην ιστοσελίδα.

viva koubaras 1


Ενδεικτικά οικονομικές προτάσεις κατασκευής ιστοσελίδας που ξεκινούν από 199 ευρώ!

Starter: Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με κόστος 199 ευρώ
Business: Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με κόστος 299 ευρώ
Portfolio: Ιστοσελίδα επαγγελματικού portfolio με κόστος από 399 ευρώ
Eshop: Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με κόστος από 599 ευρώ
Flash animation: Κατασκευή ιστοσελίδας σε μορφή Flash animation με κόστος από 699 ευρώ

 

ΔΕΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ VIVADESIGN

Κουπόνια Google Adwords Δωρεάν διαφήμισης !

Η VivaDesign συνεργάζεται με το Google και σας κάνει Δώρο κουπόνια διαφήμισης στο Google AdWords αξίας 75,00€ για να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας online.

Οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google (και σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων), ακριβώς τη στιγμή που οι χρήστες ψάχνουν για αυτό που προσφέρετε!

Social Media

Ενσωμάτωση των Social Media - Συνδέουμε τις ιστοσελίδες με τα πιο γνωστά Social Media όπως το Facebook - MySpace - Twitter - Pinterest κ.α.


Η πιο έξυπνη κίνηση του επιχειρηματία στην οικονομική κρίση, είναι η αναζήτηση νέων αγορών. Η αγορά του internet είναι δυναμικότατη και ταχέως αναπτυσσόμενη. Μεγάλες ευκαιρίες μπορούν να αναθερμάνουν και πάλι την ρευστότητα στην επιχείρησή σας.

Κάντε τώρα τη σωστή επιλογή... 

 

viva design pic time


Είστε έτοιμοι να συζητήσουμε το επόμενο σας project? Ας μιλήσουμε

698 72.39.326 (whats'up) &  694 86.18.636 (vodafone)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.