Η Παναχαϊκή -έπειτα από δύο στραβοπατήματα- είναι εδώ και συνεχίζει να διεκδικεί την άνοδό της στη Super League!

Η ομάδα της Πάτρας πέρασε πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι μπορεί να δείχνει το τελικό 2-1 από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας και διατηρήθηκε στη 2η θέση της Football League. Συγκεκριμένα, οι «ροσονέρι» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 9′ με δράστη τον Μωραΐτη ενώ στο 27′ διαμόρφωσαν και το 2-0 με τον Μασούρα.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έκαναν διαχείριση του ματς, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι που είχαν φέρει στα μέτρα τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την παραβίαση της εστίας τους, όταν στις καθυστερήσεις ο Κονέ έπιασε ένα ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (46′ Καραγιάννης), Τζέκος (76′ Χατζάρας), Πλαβούκος, Ντάγκρας (56′ Κονέ)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας (62′ Μακρυδημήτρης), Σωτηράκος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (17′ Μασούρας), Πολυχρόνης (83′ Μουστακόπουλος), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης

No more articles