Η Νάνσυ Πήττα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 183 cm, κι έχει γεννηθεί το 1993.  Είναι 24 ετών και σπουδάζει Τεχνολόγος Γεωπόνος, στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από τα 19 της όμως, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά, με τον χώρο της μόδας.

Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία ομορφιάς, που κέρδισε τον τίτλο «Star Βορείου Ελλάς 2015», και κέρδισε τον τίτλο «star Hellas 2016». Πήρε μέρος σε διαφημίσεις στην τηλεόραση, για τα «pretty collant» και τα «έξυπνα jean», της diamant ae.

Η Σταρ Βορείου Ελλάδος σπουδάζει γεωπονία, λατρεύει το τένις και το πάθος της είναι οι ξένες γλώσσες.

Πιστεύει ότι: «Ο ιδανικός άντρας είναι εκείνος που έχει χιούμορ, ενδιαφέροντα και σημαντικούς στόχους. Επιβάλλεται να είναι γοητευτικός, κοινωνικός και μορφωμένος».

Όμως μας καθηλώνει με την απάντησή της για το φλερτ: «Ακόμη θυμάται ένα βράδυ, που, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε κάποιο μαγαζί της Χαλκιδικής, ένιωσε ένα έντονο βλέμμα επάνω της, που την τράβηξε σαν μαγνήτης. Πιστεύει πως για να φλερτάρει κανείς δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα και μόνο βλέμμα».

Δείτε τη στο Facebook το Facebook I και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Νάνσυ Πήττα

Η Νάνσυ Πήττα φορά την κορδέλα λαμβάνοντας τον τίτλο και το στέμμα «Model Face Thessaloniki 2016« που της έδωσε ο πρόεδρος KYANA κ. Γιάννης Βασιλειάδης.

Νάνσυ Πήττα

Νάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ ΠήτταΝάνσυ Πήττα

πηγη: lifeviews.gr

 

No more articles