Αστέρας Τρίπολης: Η ομάδα της Super League με τους περισσότερους παίκτες από τις Ακαδημίες

Είναι γνωστό πως ο Αστέρας Τρίπολης φημίζεται για την πολύ καλή και σωστή δουλειά που γίνεται στα μικρότερα τμήματα του συλλόγου, τις Ακαδημίες.

Ενα παιδί για να αισθανθεί άνετα σ’ έναν σύλλογο χρειάζεται ένα οικείο περιβάλλον αλλά και ανθρώπους όπου θα το βοηθάνε και θα στέκονται δίπλα του σε κάθε στιγμή. Χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, καθώς το νεαρό της ηλικίας του κρύβει… πολλές παγίδες.

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ όλα αυτά τα έχουν υπόψιν τους και πόσω μάλλον οι προπονητές των Ακαδημιών. Κι αυτό διότι καλούνται να δώσουν ένα μικρό “σπρώξιμο” στο όνειρο του παιδιού. Να παίξει μπάλα. Γνωρίζουν άλλωστε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών όπου έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και σήμερα είτε πρωταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα, είτε χάραξαν πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας είναι η κορυφαία ομάδα, μαζί με τον Παναιτωλικό, που στο φετινό ρόστερ βρίσκονται παίκτες από τα “σπλάχνα” της.

Ο λόγος για τους Τσιφτσή, Γιάννη Χριστόπουλο, Ζουγλή, Αλάγκμπε, Γραμματικάκη, Κωστέα, Γκρόζτανιτς, Αγγελάκη και Ηλία Χριστόπουλο.

 

πηγη: arcadiasports.gr

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ