Παπαχρήστου: Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε (video)

Ο προπονητής της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννης Παπαχρήστου, μετά το τέλος της αναμέτρησης των Μικτών ΕΠΣΑΝΑ-ΕΠΣ Χανιών 1-2 δήλωσε στη κάμερα του vivasports.gr

<<Αυτό που εξήγησα και στα παιδιά πρέπει να είμαστε δίκαιοι και σε αυτές τις ηλικίες να λέμε την αλήθεια, να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, τα παιδιά έχουν δείξει και σε πιο δύσκολα ό,τι μπορούν παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, σήμερα ήταν άναρχο.

Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάει στα πέναλτι. Σίγουρα μας στοίχησαν οι δύο απουσίες, του βασικού σεντερ φορ, του Αντωνίου και του Αθανασίου που είναι αμυντικός χαφ. Τα παιδιά που αγωνιστήκανε δώσανε το 100% και δεν έχω κανένα παράπονο. Μας έλειπε η ποιότητα.

Το ταλέντο υπάρχει και απο εκεί και πέρα είναι όλα θέμα δουλειάς. Είμαστε πολύ τυχεροί που η διοίκηση μας έχει στηρίξει αυτή τη πενταετία, δεν εχει μπει σε διαδικασία να αλλάζει προπονητές και τηρεί πιστά το πλάνο που είχαμε πει, το ταλέντο υπάρχει και απο τα ίδια τα παιδιά εξαρτάται όταν φτάσουν 17-18 να φτάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο.

Οι γονείς πρέπει να αφήσουν τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους.
Καταλαβαίνω ό,τι απο υπερβολική αγάπη δίνουν κάποιες οδηγίες στα παιδιά τους και τους κατευθύνουν σε λάθος δρόμο και αντί να νομίζουν ό,τι βελτιώνουν τα παιδιά , τα αφήνουν στάσιμα και τα χειροτερεύουν. Γιατί τα παιδιά μπερδεύονται.
Ας αφήσουν στους ειδικούς τα παιδιά και πιστέψτε με , θέλουν οι προπονητές θέλουν να βελτιώσουν τα παιδιά και θέλουν να εξελιχθούν , γιατί έτσι εξελίσσονται και οι ίδιοι οι προπονητές.

Στη συγκεκριμένη ομάδα που είδατε, 2-3 παιδιά παίζουν στις αντρικές ομάδες και αυτές όχι στο Α’ τοπικό, παίζουν σε Β και Γ κατηγορία. Μας δίνετε μια μεγάλη ευκαιρία, επειδή υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα στις ομάδες, δεν βλέπω τι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε μία ομάδα Α τοπικό να στηρίζονται τα παιδιά απο τις Ακαδημίες και ας είναι ο “κορμός” 3-4 έμπειροι παίκτες. Δεν νομίζω ό,τι θα διαφέρουν πολύ απο έναν παίκτη μεγαλύτερης ηλικίας και απο άλλες περιοχές.

Στο τέλος θα βγουν στη θετική πλευρά και οι ομάδες και οι προπονητές.
Ώστε αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν και να πάνε πιο πάνω, είναι σίγουρο αυτό.
Απλά θέλει υπομονή. Αυτό είναι το πρόβλημα, όταν ένας προπονητής κάνει 3 ήττες και φεύγει , δεν θα επιλέξει να βάλει 16-17χρονους γιατί θα χάσει τη δουλειά του.
Όποτε όλα ξεκινούν απο τις διοικήσεις και στο πλάνο που θα επιλέξουν.>>

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ