Σεμινάριο για ΚΑΡΠΑ έκανε η Ακαδημία της ΑΕΚ!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πραγματοποίησε σεμινάριο για Κάρπα στα παιδιά όλων των ομάδων, προκειμένου να έχουν μια σωστή ενημέρωση.

Πιστοποιημένο σεμινάριο του ευρωπαϊκού συμβουλίου αναζωογόνησης (ERC) πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου συμμετείχαν 32 άτομα από τις ακαδημίες, αλλά και τα επαγγελματικά τμήματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ ) και με την ΠΑΕ ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ στα Σπάτα πιστοποιημένο σεμινάριο του ευρωπαϊκού συμβουλίου αναζωογόνησης (ERC).

Το παρακολούθησαν συνολικά 32 στελέχη της εταιρείας από την Ακαδημία αλλά και από τα επαγγελματικά αγωνιστικά τμήματα (πρώτη ομάδα και ΑΕΚ Β) και αποτέλεσε συνέχεια του σχετικού σεμιναρίου με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου της νταμπλούχου Ελλάδας πριν από λίγες εβδομάδες.

Το χθεσινό «μάθημα» αφορούσε την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED). Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πρακτικές ασκήσεις με σταθμούς δεξιοτήτων με τη χρήση προπλασμάτων αλλά και εκπαιδευτικών απινιδωτών, όπως προβλέπεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ