Γ’ Εθνική: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Αιολικός!

Ο Αιολικός άλωσε την έδρα της Ερμιονίδας 0-4 και σε συνδυασμό την ήττα της Ρόδου 2-1 από τον ουραγό Πανγυθεατικό, βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο ξανά μετά από πολλά χρόνια, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την άνοδο στην Super Leauge 2.

Η ομάδα της Λέσβου με καρδιά πρωταθλητή, στον κρισιμότερο αγώνα έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Ντινιωτάκη που σημείωσε άλλο ένα χατ-τρικ, πέτυχε τον σκοπό της, δηλαδή νίκη με ευρύ σκορ. Με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος του Ντινιωτάκη (4′) και του Μακρή (35′), οι “κυανόλευκοι” έβαλαν τις βάσεις γι’ αυτή την τεράστια νίκη και ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο στο δεύτερο μέρος, με ακόμη δύο τέρματα του Ντινιωτάκη (62′, 84′). Σε εκπληκτική ημέρα και ο Βαγγέλης Πλατέλλας που μοίρασε τρεις ασίστ στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα του Αιολικού.

Ο Αιολικός κυνηγούσε το μεγάλο σκορ γιατί υπήρχε στο τραπέζι ξανά το σενάριο να κριθεί ο τίτλος στην διαφορά των τερμάτων, όμως μετά το δώρο από το Γύθειο με την ήττα της Ρόδου, ο Αιολικός χρειάζεται έναν βαθμό με τον Πανιώνιο την επόμενη Κυριακή 30/4 την τελευταία αγωνιστική, για να στεφθεί πρωταθλητής.

Πηγή: Sportlesvos

 
 
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ