Γ’ Εθνική: «Τσίμπησε» βαθμό στη Μύκονο ο ΠΑΟ Βάρδας

Όρθιος έμεινε ο ΠΑΟ Βάρδας κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου για την 9η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο ΠΑΟ Βάρδας έφερε ισοπαλία 1-1 στη Μύκονο με την ομώνυμη δυνατή ομάδα. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, μετά από αυτή στη Ρόδο. Οι «ταύροι» ανέβηκαν έτσι στην 6η θέση, στους 14 βαθμούς, σε ισοβαθμία με Παναργειακό, Ραφήνα και Μύκονο.

Ο ΠΑΟΒ που παρατάχθηκε χωρίς τους τιμωρημένους Μπίσα, Παπαχριστόπουλο και τον τραυματία Πολίτη, προηγήθηκε στο 20΄ με εκπληκτικό σουτ του Μικελάτου από δεξιά μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι «Γ». Οι Μυκονιάτες ισοφάρισαν στο 55΄ με πέναλτι-γκολ του Πινέιρο. Πέναλτι που κέρδισε ο Ζγκούρι από τον Κοτσώνη, με τον Ηλείο αμυντικό να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή αλλά και στον Ζγκούρι, κατηγορώντας τον για «θέατρο».

Ο ΠΑΟΒ τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, λόγω αποβολών στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη των Μικελάτου, Παπασπηλιόπουλου, για να εκτίσουν στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πέλοπα και να αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή με Πανελευσινιακό.

Μύκονος: Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Πούλος, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι, Παπαδόπουλος (80΄ Γιαννόπουλος), Πινέιρο (80΄ Ντουσάι), Καλογεράς (72΄ Πάγια).

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Κούστα, Λιόσης (87΄ Κ. Τσεκούρας), Μαστραντωνάκης, Πλαστουργός, Λαθύρης (65΄ Κόκας), Μικελάτος.

Πηγή: proini.news

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ