Ελλάς Σύρου – Ζιάβρας: Περιμένουμε να μιλήσει ο νόμος επιτέλους!

Ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου, Νίκος Ζιάβρας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ιάλυσο (ήττα με 2-1) και παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στο Αφάντου εκεί όπου χτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, ανέφερε τα εξής στα social media:

Όταν πριν 15 μέρες αντιμετωπίσαμε αυτή την παράνοια στο Αφάντου και βγάλαμε ανακοίνωση, ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας μας χαρακτήρισε ως συκοφάντες.

Χτες δυστυχώς όλη η Ελλάδα είδε την “όμορφη” ατμόσφαιρα που υπήρχε εκεί και που ως αποτέλεσμα είχε να χτυπηθούν ποδοσφαιριστές της θύελλας Ραφήνας.

Ο συγκεκριμένος κύριος που μας κατηγόρησε τυγχάνει να είναι και επιστήμονας αλλά μάλλον πρέπει να έχει ξεμείνει από τους επιστήμονες του Σαλιαρέλη.

Περιμένουμε να μιλήσει ο νόμος επιτέλους και να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Για την χθεσινή διαιτησία τα λόγια είναι περιττά καθώς χωρίς κάμερα δεν μπορώ να αποδείξω όσα θα γράψω.

Όσοι ήταν εκεί είδαν και κατάλαβαν πολλά

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ που σε άλλο ένα παιχνίδι κατέθεσαν την ψυχή τους αλλά μερικές φορές για να πάει καλά ένα καράβι δεν χρειάζεται μόνο το πλήρωμα να πηγαίνει καλά,χρειάζεται και ο άνεμος να είναι σωστός.

Χτες αυτός ο άνεμος φυσούσε άλλου.

Μην μας αναγκασετε να κάνουμε τους μετεωρολόγους.

Κάντε σωστά την δουλειά σας!!!

 
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ