«Εξάρα» της Ελλάς Σύρου στην ΑΕ Μεσολογγίου!

Η Ελλάς Σύρου κέρδισε με 6-0 την ΑΕ Μεσολογγίου, στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, για την 28η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.  Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα κατάφερε να πετύχει την τρίτη της σερί νίκη στο Πρωτάθλημα, ενώ με τα 49 της γκολ έχει την καλύτερη επίθεση στον 3ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 11’, όταν ο Παυλόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Μαντή για το 1-0. Στο διάστημα 30’-40’ η ομάδα της Σύρου σημείωσε τέσσερα γκολ και καθάρισε το ματς. Αρχικά, στο 30’ ο Μελισσόπουλος ευστόχησε σε πέναλτι για το 2-0, ενώ τρία λεπτά μετά η κεφαλιά του Συριανού κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Στο 33’ ο Παυλόπουλος σημείωσε το 4-0 και ο Μούντριχας πέτυχε από κοντά το 5-0 για την Ελλάς. Το τελικό 6-0 γράφτηκε στο 86′ με σκόρερ τον Κασάπη.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας (Πρεβεζιάνος 62′), Μπόσιο (Μπακατσέλος 46′), Παυλόπουλος, Μηνάς (Κασάπης 46′), Μελισσόπουλος (Μεντρί 46′), Οικονομόπουλος, Ζάχι (Κουκουλάς 51′), Ρούσσος.

Α.Ε Μεσολογγίου (Παστρωμάς): Μαντής (Δουλιώτης 46′), Κοκώνης, Μανέτας (Νικολόπουλος 46′), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής (Ντρούκας 82′), Βαρούχος, Χαλαζιάς, Κοκώνης, Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας (Κράνης 46′).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ