Η γκέλα της χρονιάς απο τον Παναργειακό! 1-1 με την Εράνη Φιλιατρών

Η Εράνη Φιλιατρών προσγείωσε (1-1) απότομα τον Παναργειακό μέσα στην έδρα του.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη μέσα στην Κόρινθο ο Παναργειακός είχε απώλεια βαθμών στο σπίτι του με την Εράνη Φιλιατρών να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Εράνη προηγήθηκε νωρίς σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις της στο 15ο λεπτό με τον Γκρέγκορι το οποίο ηταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Από το σημείο εκείνο ο Παναργειακός χάνει σωρεία ευκαιριών να κάνει το 1-1.
 

Στο πρώτο ημίχρονο νωρίς έχει χαμένη ευκαιρία με τον Τσιώλη, πλασάρε άουτ. Στη συνέχεια στο 30ο λεπτό τριπλή χαμένη ευκαιρία με αλλεπάλληλα σουτ των De Souza, Πρίκα, Τσούτση που βρίσκει η μπάλα σε σώματα αμυντικών και δεν καταλήγει στα διχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος με πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους Τσιώλη στο 47ο, τον De Souza στο 50ο λεπτό, τον Ηλιόπουλο στο 65ολεπτό, ενδιάμεσα έχει χαμένο πέναλτι ο Πρίκας στο 58ο λεπτό καθώς το απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Εράνης Φιλιατρών, τετ α τετ ο Τσιώλης στο 68ο λεπτό που απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Οι ευκαιρίες δεν σταμάτησαν εκεί στο 78ο λεπτό σέντρα του Παναγιώτου ο Ηλιόπουλος δεν καταφέρνει να πλασάρει από ευνοϊκή θέση. Τελικά στο 85ο λεπτό ο Τσιώλης με ατομική ενέργεια ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ