Με Ρομπέρτο Καλκαντέρα η εκδήλωση του Εθνικού στο Δημοτικό Θέατρο

Με αφορμή τα 100 χρόνια απο την ίδρυση του,  ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο (2/12, 11:30) εκδήλωση, στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά που δεν  θα λείψει κανείς, καθώς θα είναι εκεί σύσσωμη όλη η οικογένεια του Εθνικού, με βραβευσεις, video – ντοκιμαντερ, πολλές εκπλήξεις, αλλά και πολλοί επίσημοι καλεσμενοί , όχι μόνο απο τον χώρο του αθλητισμού.

Ξεχωρίζει η παρουσια του Ρομπέρτο Καλκαντέρα, με τον παλαίμαχο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως επιθετικός με τα «κυανόλευκα» τη δεκαετία του ’70, να δίνει τελικά το παρών, σε αυτή την σημαντική στιγμή για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ γιορτάζει τα ΕΚΑΤΟ χρόνια του στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ . Θα είναι ΟΛΟΙ εκεί! Οι αθλητές ΟΛΩΝ των τμημάτων, οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ αθλητές και Ο ΚΟΣΜΟΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ για να γιορτάσουν τα ΧΡΥΣΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ του ιστορικού Συλλόγου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ από τις ορχήστρες των Δημοτικών Ωδείων ΠΕΙΡΑΙΑ και ΝΙΚΑΙΑΣ. Θα προβληθεί επίσης ντοκυμαντέρ για την ιστορία του Συλλόγου.

Θα τιμηθεί ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΛΚΑΤΕΡΑ, που ήρθε από την Ουρουγουάη για να γιορτάσει τον ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ζωής της ομάδας με την οποία γνώρισε στιγμές δόξας».

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ