“Μπουρλότο” στον Ατρόμητο Πειραιά! -Ετοιμάζονται για αποχή οι ποδοσφαιριστές!

Έτοιμοι να κάνουν αποχή είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Πειραιά, έπειτα από την παραίτηση του προέδρου, αλλά και τη μη τήρηση των υποσχέσεων αναφορικά με τα δεδουλευμένα τους. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Σταύρος Παπανδρέου έθεσε (για οικογενειακούς λόγους) την παραίτηση του προς τη διοίκηση της ομάδας.

Η κατάσταση δύο μέρες πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Υπάτου (1/10-15:00) είναι σε οριακό σημείο για τον σύλλογο του Πειραιά! Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ποδοσφαιριστές με επιστολή τους ξεκαθάρισαν τι πρόκειται να κάνουν μετά το ματς της Κυριακής.

 

Αναλυτικά η επιστολή των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου Πειραιά προς τα ΜΜΕ:

«Προς σεβασμό στους φιλάθλους της ομάδας σαν παίκτες αποφασίσαμε να βγάλουμε ανακοίνωση πως θα κατέβουμε να αγωνιστούμε την Κυριακή χωρίς να έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες προπονήσεις και χωρίς να έχουν λυθεί τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Αν όλα αυτά τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί και δεν έχουν διευθετηθεί μέχρι και τη Δευτέρα, σαν ποδοσφαιριστές αποφασίζουμε την αποχή από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ