Ο Μανδραικός 2-0 την ΑΕ Νεάπολης Λασιθίου με Ι. Πασαλίδη-Πετσίτη

Σε αξ’ αναβολής αγώνα για την αγωνιστική και τον 7ο όμιλο στα μπαράζ για την Γ΄Εθνική ο Μανδραικός υποδέχτηκε στο φράγκειο δημοτικό γήπεδο την ΑΕ Νεάπολης Λασιθίου επικράτησε με 2-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα.

Τα τέρματα της ομάδας του Ακη Τζουμερκιώτη σημείωσαν με πέναλτι ο Χριστόφορος Πασαλίδης 45′ και Γιώργος Πετσίτης με φάουλ 61′ .
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανδραικός αγωνιζόταν από το 78′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καλικάντη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθανάσιος Κεφίλης από την Κόρινθο. Βοηθοί οι συμπατριώτες του Αθανάσιος Κλεπετσάνης-Παναγιώτης Βατός.Παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Λυμπερόπουλος(Αθήνας).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ(προπονητής Ακης Τζουμερκιώτης) Μαβίδης, Λογοθετης Αγγ., Φραγκόπουλος, Λαμπρίδης, Παντίδος, Καλικαντής, Λελούδας (73 Γεωργιαδης), Πετσίτης (73′ Λογοθέτης Φ.), Πασαλίδης (65′ λ.τρ. Στίσι (88′ Φυσαράκης), Χαλβαντζίου (73′ Γκαβζιδης), Γιουκαρής.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ(προπονητής Αντώνης Γιαννακάκης) Κουναλάκης, Μότσο Αγ., Κουρίνος Αντ., Σγουρός (73′ Βερούσι), Τουτουδάκης, Μαυρής (56′ Κασαπάκης), Γκέκας, Ρογδάκης, Καλλιμάνης, Ζαμπετάκης, Κουτούζος (56′ Μουζιούρας).

ΥΓ: Με την ευκαιρία του εν λόγω αγώνα, να σημειώσουμε ότι με την πόλη της Νεάπολης Λασιθίου συνδέει η Ιστορία στο πρόσωπο του ήρωα Στρατηγού Ζερβονικόλα. Στη Νεάπολη πολέμησε και άφησε την τελευταία του πνοή το άξιο, ηρωικό τέκνο της Μάνδρας και της Ρωμιοσύνης του 1821 Νικόλαος Ρόκας ή αλλιώς Ζερβονικόλας (προσωνύμιο που του έδωσαν οι Κρητικοί επειδή ήταν αριστερόχειρας)
Λόγω της Κρητικής ηρωικής Οικογένειας Δασκαλογιάννη πήγε επικεφαλής 100 παλλικαριών στην Κρήτη. Συμμετείχε στον ξεσηκωμό κι έγινε αρχηγός των έξι ανατολικότερων επαρχιών της Κρήτης. Τίμησε την Κρήτη και τη Μάνδρα. Τίμησε την Ελλάδα.

Βαθμολογία (2 αγωνιστικές)

1.Νέα Ιωνία 6
2.ΑΟ Τυμπακίου 4
3.Μανδραϊκός 3
4.Απόλλων Αγ. Ιωάννη 3
5.ΑΕ Νεάπολης 1
6.Καραβάς 0
7.Ρεθυμνιακός 0

Η επόμενη αγωνιστική (3η, 12/5)

Απόλλων Αγ. Ιωάννη-ΑΕ Νεάπολης
Καραβάς-ΑΟ Τυμπακίου
Μανδραϊκός-Νέα Ιωνία
Ρεπό: Ρεθυμνιακός

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ