Σπάρταλης: «Κομβικό το ντέρμπι με τη Ρόδο»!

«Κομβικό» χαρακτήρισε το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Ρόδο ο προπονητής του Ιάλυσου, Παναγιώτης Σπάρταλης.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του αγώνα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας:

«Είναι ένα ντέρμπι το οποίο έχει ιδιαιτερότητες. Το γνωρίζουμε όλοι. Τώρα τελευταία, η Ρόδος δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Θα έρθει στο «Οικονομίδειο» για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να επιτρέψουμε στη Ρόδο να κάνει το παιχνίδι της και να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Σε όποια κατάσταση και να είναι η Ρόδος, δεν παύει να είναι η Ρόδος. Και πάντα τα παιχνίδια αυτά είναι ντέρμπι».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Πυλίου και την ήττα που γνώρισε η ομάδα του, τόνισε τα εξής:

«Θα έλεγα ότι κάναμε μια ήττα εκτός προγράμματος. Δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ κοντά. Τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικά και δεν πρέπει να έχουμε απώλειες».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, οι «ερυθροκίτρινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που πήραν τη Δευτέρα.

Το πολύ ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο όπου θα ολοκληρωθεί.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ