Χριστοφιλέας: Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο (βίντεο)

Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου, Χριστοφιλέας Παναγιώτης, μετά τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Βάρης, δήλωσε:
 
“Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται κατά διαστήματα, η ολιγωρία είναι μέσα στο παιχνίδι και η ικανότητα του αντιπάλου να εκμεταλλευτεί το λάθος ενος παίκτη και είναι μέσα στο παιχνίδι.
Το παιχνίδι δεν το κερδίζει αυτός που πατάει καλύτερα στο πρώτο μέρος ή που έχει την περισσότερη κατοχή, το κερδίζει αυτός που είναι πιο προσηλωμένος στο πλάνο, που είναι στη καλύτερη μέρα και στη τύχη.
 
Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι φάνηκε να δουλεύει, αλλά απο μία ολιγωρία δεχτήκαμε το γκολ, πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε και ένα δεύτερο γκολ, απο εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν βοήθησαν, περισσότερο μπέρδεψαν την ομάδα παρά βοήθησαν…
Πρέπει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα το παιχνίδι, πρέπει να δουλέψουμε το ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στην έδρα μας.
 
Να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Καβάση και την ομάδα του, είναι μία ομάδα, που πραγματικά τη χαίρομαι μέσα στο γήπεδο, που ξέει τι θέλει, προσωπικά στον Γιώργο έχω πει, τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι είναι ένας προπονητής , ήρθε, έδειξε τις δυνατότητες του και αυτή η Γ’ Εθνική πρέπει να είναι το τελευταίο σκαλοπάτι, να ευχηθώ καλή επιτυχία. Να είστε σίγουροι ό,τι η Ελλάς Σύρου και θα βελτιωθεί και θα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.”
 
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ