Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Θύελλα Ραφήνας και Αστέρας Βάρης

Το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής, δεν ανέδειξε νικητή ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και τον Αστέρα Βάρης με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο, οι Ραφηνιώτες το πρώτο, ενώ οι Βαριώτες το δεύτερο. Στο ντέρμπι επικράτησε η ένταση και τα πολλά νεύρα, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλά σκληρά φάουλ, αλλά όχι αντιαθλητικά κάτι που είχε επακόλουθο να μην μπορεί να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο και απο τις δύο ομάδες.

Τηην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Γκούμα να εκτελεί φάουλ και τον Φλώρα να πιάνει τη κεφαλιά απο πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 25ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα Ραφήνας με τον Σάνοι να βγαίνει τετ α τετ με τον Μαρινάκη να σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας της Βάρης κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Φύτρο να βγάζει τη σέντρα απο αριστερά τον Γκούμα στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δοκάρι της εστίας του Μαρινάκη.

Οι παίτες της Βάρης αντέδρασαν και στο 38ο λεπτό ο Χριστίνης εκτέλεσε φάουλ απο δεξιά ο Βασιλειάδης πήδηξε για τη κεφαλιά απο πλεονεκτική θέση αλλά ο επόπτης υπέδειξε οφσαιντ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί και απείλησαν αρκετές φορές με σουτ των Ψυχογιού και Βασιλειάδη. Στο 60ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπελαβράκη να περνάει όποιον βρίσκει απο δεξιά, να μπαίνει στη περιοχή αλλά του στου που επιχείρησε απόκρουσε ο Κουμής. Στο 70ο λεπτό οι κυανόλευκοι μείνανε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλέλα. Στο 78ο λεπτό, δυνατό σουτ του Χίσο αλλά ο Μαρινάκης απέκρουσε εντυπωσιακά διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Οι παίκτες ου Καβάση αντέδρασαν και πάλι με τον Μπελαβράκη να κάνει ατομική ενέργεια, αν μπαίνει στη περιοχή και να σουτάρει αλλά και ο Κουμής κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γκούμας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μπελαβράκη αφήνοντας τη Θύελλα με δέκα παίκτες.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Αραβίδης-Σταύρογλου (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος (30′ Αγγελης), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας, Κοντογιάννης (80′ Σουλτανίδης), Μαρτίνος, Σάνι (61′ Κωτσάκης), Γκούμας, Χίσο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Ντουνιας (64′ Ντούνης), Ντιαγνέ, Μπελαβράκης (88′ Μπάκας), Χριστίνης (64′ Καλέλα), Ψυχογιός, Βασιλειάδης (88′ Γκιούρα), Μάγγος.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα απο το irafina.gr 

 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ