Αλλαγή σελίδας στον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ! – Πρόεδρος ο Αντάρτης!

Η ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ στη νέα εποχή έκανε αρκετούς να μιλήσουν για το τελευταίο έργο του κ. Δημήτρη Πάπιου στον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ.

Η νέα εποχή του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ είναι γεγονός. Και η ταχύτητα με την οποία έτρεξαν οι εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνουν τη δυναμική του.

Η «νέα εποχή» για τον ΑΣΤΕΡΑ ξεκινάει επίσημα από σήμερα, μετά και το αποτέλεσμα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Αντάρτης!

Ο κ. Ανδρέας Αντάρτης είναι ένας νέος και δυναμικός επιχειρηματίας με τεράστια αγάπη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο.

Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας <<AΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ>> μια διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση η οποία προμηθεύει την ελληνική αγορά με μηχανήματα Κλιματισμού Εξωτερικών Χώρων.

Προέρχεται απο τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και γνωρίζει καλά τί σημαίνει να είσαι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό τον λόγο τα τελευταία χρόνια προσφέρει στον συγκεκριμένο χώρο.

Απο το 2019 που εντάχθηκε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ και ύστερα απο προτροπή του κ. Πάπιου , συνεχώς στηρίζει με όποιον τρόπο του ζητηθεί τον ιστορικό σύλλογο των 3Β.

Μεγάλη του αγάπη, οι ακαδημίες, όπου υπήρξε υπεύθυνος των Ακαδημιών του Αστέρα Βάρης τα τελευταία χρόνια με πολλές μεγάλες επιτυχίες, που είχε ως συνέπεια και αποτέλεσμα τη δημιουργία του Αστέρα Β’, που διέπρεψε στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, όπου τερμάτισε 4ος , δημιουργώντας την ευχάριστη έκπληξη πέρσι του πρωταθλήματος.

Το κοινό όραμα των κ.κ. Πάπιου και Αντάρτη ήταν η ομάδα να αξιοποιήσει τις Ακαδημίες της και φέτος έγινε πραγματικότητα!

Με ποδοσφαιριστές απο τα “σπλάχνα” της ομάδας ο Αστέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και έφτασε στο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Βέβαια, η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η άνοδος στη Γ’ Εθνική μέσα απο τη διαδικασία των μπαράζ.

Όλα αυτά έγιναν και με τα παιδιά που αγωνίστηκαν απο την Ακαδημία του Αστέρα Βάρης!

Πλέον, ο νέος πρόεδρος του Αστέρα, κ. Αντάρτης Ανδρέας, οραματίζεται αυτά τα παιδιά να πετύχουν και στην Γ’ Εθνική!

Σίγουρα, το αγωνιστικό πλάνο είναι φιλόδοξο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά ο κ. Αντάρτης με τη στήριξη όλου του ΔΣ και των έμπειρων στελεχών του, ευελπιστεί σε νέα επιτυχημένη χρονιά για τον Αστέρα Βάρης.

 

Με τον προπονητή ων επιτυχιών κ. Καβάση Γιώργο. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ