Αντάρτης: Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στη Γ’ Εθνική!

Αντίστροφα μετράνε, πλέον στον Κυανού Αστήρ Βάρης, για την επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και τη πρεμιέρα του 3ου ομίλου, απέναντι στην Ελλάς Σύρου τη Κυριακή 17/9 στη 13.00 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής».

Άπαντες στο “στρατόπεδο” του Αστέρα είναι αισιόδοξοι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο για μια καλή πορεία, συνδυάζοντας καλό ποδόσφαιρο ώστε να χαίρονται και οι φίλαθλοι που θα βρίσκονται κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Αξίζει να αναφέρουμε, ό,τι  φέτος, έχουν γίνει ανάρπαστα τα διαρκείας του Αστέρα, μιας και υπάρχει ενθουσιασμός στους φιλάθλους της ομάδας για την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει σε μερικές μέρες, μίλησε στο vivasports.gr , ο νέος πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Ανδρέας Αντάρτης .

Ακόμη, ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των 3Β , προκειμένου να γεμίσει το στάδιο Βάρης στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ελλάς Σύρου.

“Μια καινούργια αγωνιστική χρονιά ξεκινά και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ μπαίνει σ’ αυτή δυνατός και φιλόδοξος! Όλοι μαζί, Διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, ενωμένοι, συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα!!

Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στη Γ’ Εθνική.

Πρόκειται για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Κάθε αγώνας στη φετινή Γ’ Εθνική θα είναι και ένα ντέρμπι, κάθε αγωνιστική θα έχει και 8 μεγάλα παιγνίδια.

Στόχος είναι να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας και έχουμε ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Έχουμε εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές μας και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Η μεγάλη μας επιτυχία, είναι ό,τι και στη φετινή Γ’ Εθνική, όπως και πέρσι, θα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που προέρχονται απο τις Ακαδημίες μας!

Είμαι περήφανος για τα παιδιά αυτά, έρχονται κι άλλοι παίκτες από πίσω. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις Ακαδημίες του Αστέρα Βάρης, είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο ως σύλλογος και σύντομα θα φανούν κι άλλα βήματα της δουλειάς που γίνεται.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, καθώς αυτός μας δίνει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε.

Υγεία και δύναμη σε όλους μας!

Καλή αγωνιστική χρονιά!!!”.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ