Αστέρας Βάρης: Αδίκησε τον εαυτό του και ηττήθηκε απ’ τον Ιάλυσο

Δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Βάρης, να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα απο τη Ρόδο.
Ο Αστέρας, αναγκάστηκε να αγωνιστεί απο το 7ο λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Μαρινάκης, όταν ανέτρεψε τον ευρισκόμενο εκτός περιοχής Εμπουμπά.

Αυτή η αποβολή, όπως ήταν φυσικό ανέτρεψε τα σχέδια του Καβάση, που αναγκάστηκε να βγάλει απο τον αγώνα έναν μεσοεπιθετικό τον Βασιλειάδη ώστε να μπει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μάνος.

Παρ’όλο το αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Αντίθετα, οι παίκτες του Αστέρα, θα μπορούσαν να σκοράρουν όταν ο Μαγγανάς μπήκε μέσα στη περιοχή του Ιάλυσου αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Δωματάς εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που δόθηκε για παράβαση του Μπελαβράκη πάνω στον Γιώργου και έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με λάθη η διαιτησία των Τριανταφύλλου και των βοηθών του Λυκομήτρος-Μακρής (Αργολίδος).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Χατζηνικόλας, Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης (89′ Κοντός), Γιώργου, Ραπάι, Βλαχάβας (84′ Βασιλείου), Πελαρδής (75′ Πιπέρης), Δωματάς, Εμπουμπά

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Παστρικός, Νικολακόπουλος, Νταγκουνάκης, Ντούνιας, Ντούνης (67′ Γκιούρα), Καλέλα (59′ Μπάκας), Μπελαβράκης, Βασιλειάδης (9′ Μάνος), Μαγγανάς (59′ Καλύβας).

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ