Αστέρας Βάρης: Μεταγραφή “βόμβα” με σφραγίδα Αντάρτη

Ο Αστέρας Βάρης δεν έχει πει το παραμικρό για τις μεταγραφικές του κινήσεις το τελευταίο διάστημα. Το παραμικρό. Και αυτό πάντα είναι «μήνυμα» ότι «κάτι» μεγάλο ετοιμάζεται…

Με προσωπικές ενέργειες του νέου προέδρου της ομάδας Αντρέα Αντάρτη, ο Αστέρας Βάρης απέκτησε τον Χρήστο Μαγγάνα απο τον Κεραυνό Κερατέας!
Ο αρχισκόρερ της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, με 28 γκολ της περσινής περιόδου απο τη νέα σεζόν θα φοράει τα χρώματα του Αστέρα Βάρης!

Είναι σαφές ότι οι διαπραγματεύσεις για έναν ποδοσφαιριστή, που στα 24 του χρόνια φεύγει από την ομάδα που ανδρωθηκε ποδοσφαιρικά, όντας ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δημητρόπουλου (28 ματς και 28 γκολ), είναι δύσκολες.

Και ότι τα χρήματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, είναι πολλά. Αλλά όπως φαίνεται, οι υπερβάσεις δεν αποτελούν πρόβλημα στον βωμό της ενίσχυσης του ρόστερ και της επιθυμίας του Αστέρα Βάρης να επιστρέψει δυναμικά στη Γ’ Εθνική.

Αυτό που έχει σημασία για τον Αστέρα Βάρης είναι ό,τι ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή που τον ανεβάζει επίπεδο…

Έναν παίκτη – κλειδί. Από εκείνους που ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνηθίζει να αποκτά. Από εκείνους που κάνουν τη διαφορά, εντός και εκτός γηπέδων.

Όλα αυτά χάρις στον νέο του ηγέτη τον Αντρέα Αντάρτη. Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, δείχνει απο νωρίς τις προθέσεις του και δείχνει πεισμωμένος όσο ποτέ.

Ενδεχομένως, να έχει να διαχειριστεί μπροστά του την πιο δύσκολη αποστολή μιας και για να καταφέρεις να σταθείς στη νέα Γ’ Εθνική πρέπει να πρωταγωνιστήσεις και γι’ αυτό κάνει κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταγραφές που αλλάζουν επίπεδο τον Αστέρα Βάρης, δεν έχουν σταματήσει αλλά… μόλις άρχισαν.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ