Αστέρας Βάρης: Ο απολογισμός του Γ. Καβάση για τη σεζόν 23-24

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πετυχημένος προπονητής του Αστέρα Βάρης, Γιώργος Καβάσης, κάνει τον απολογισμό του για την επιστροφή της ομάδας στις Εθνκές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

Ποδοσφαιρικη Χρονια 2023-2024

Αλλο ενα Εκπληκτικο ποδοσφαιρικο ταξιδι εφτασε στο τελος του, γεματο απο εντονες στιγμες που θα μας ακολουθουν για παντα!!

Μια χρονια που ο Κυανος Αστερας Βαρης επεστρεψε στις Εθνικες κατηγοριες και μαλιστα καταφερε να πρωταγωνιστησει στην μεγαλυτερη διαρκεια του φετινου απαιτητικου αναβαθμισμενου πρωταθληματος της Γ Εθνικης κατηγοριας, σε εναν ιδιαιτερα δυσκολο ομιλο απεναντι σε Ιστορικα σωματεια, σε δυσκολες εδρες, με ομαδες με αρκετα μεγαλυτερα μπατζετ εχοντας τελικο Απολογισμο:

➡️5η Θεση στην Τελικη Βαθμολογικη Καταταξη
➡️Σε 34 Αγωνες 18 Νικες 8 Ισοπαλιες 8 ηττες, Συνολο 62 Βαθμους
➡️ 3η καλύτερη επίθεση με 55 γκολ
➡️ 2η καλύτερη άμυνα με 22 τέρματα κανοντας παραλληλα το ρεκορ των 745 λεπτων χωρίς να δεχτεί τέρμα.
➡️ 3η Καλυτερη Διαφορα Γκολ +33

Θα ηθελα να ευχαριστησω την Διοικηση του Συλλογου και ιδιαιτερα τον Προεδρο κ.Ανταρτη που παρειχε τα παντα στην ομαδα φροντιζοντας να λειτουργει ο συλλογος σε συνθηκες που θα ζηλευαν ακομα και ομαδες επαγγελματικων κατηγοριων, Που δεν επαψε στιγμη να στηριζει και να πιστευει στις δυνατοτητες της ομαδας!!

Φυσικα ενα μεγαλο Ευχαριστω στον κ Παπιο, στον Αθλητικο Διευθυντη του Συλλογου τον κ.Παπαμιχαηλ, στον Γενικο Αρχηγο της Ομαδος κ.Κυριαζοπουλο την ηρεμη δυναμη της ομαδος, τους πολυτιμους συνεργατες μου τον κ.Καλαμαρα, τον γυμναστη μας κ.Χατζηπετρο, τον προπονητη Τερματοφυλακων κ.Επογλου, τον Αναλυτη Αντιπαλων και Παιχνιδιων μας κ.Μητρουση, τους υπευθυνους της Ακαδημιας κ.Ζαραδουκα και κ.Πανουση καθως και τους υπολοιπους προπονητες των Ακαδημιων κ.Βασιλακοπουλο κ.Τουλγερογλου κ.Ατματσιδη και κ.Λαντζιδη για την στηριξη τους καθ ολη την διαρκεια της χρονιας,τον Γιατρο της Ομαδας κ.Παπαδημητριου, τους φυσικοθεραπευτες κ.Μανικα και κ.Χριστινη τον Μασερ κ.Μπριμπο, τον ακουραστο φροντιστη μας κ.Σιαμοπουλο.και τον βοηθο του κ.Μακη.

Ενα μεγαλο Ευχαριστω στους πιστους αγνους φιλαθλους της ομαδος που μας ακολουθησαν σε αυτο το μαγικο ταξιδι εντος και εκτος εδρας!!

Τέλος άφησα τους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας που δεν ειναι αλλοι απο τους ποδοσφαιριστές μου!!!

Ενα ευχαριστώ δεν ξέρω αν ειναι αρκετο για όλα αυτά που μας έδωσαν για ακομη μια χρονιά, για την σκληρη, σχεδον καθημερινη προσπαθεια τους μεσα στο γηπεδο! Κυριοι καταφερατε να γραψετε με κεφαλαία γράμματα τα ονόματα σας σε μια απο τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία της ομάδας.!!

Ευχομαι Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση με υγεια για ολο τον Κοσμο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ