Ατρόμητος Πειραιά – Αστέρας Βάρης 2-2

Δυνατό ματς για τους προπονητές ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο του Ρέντη, ανάμεσα στον Ατρόμητο Πειραιά και τον Αστέρα Βάρης, με την αναμέτρηση να λήγει σε 2-2.

Ο Αστέρας Βάρης για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού έδειξε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτικός σε άμυνα και επίθεση να φύγει με το διπλό.

Η ομάδα του Καβάση προηγήθηκε στο 20’, όταν απο σέντρα του Μανωλιά, ο Ντούλιας με πλασέ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης (0-1), στο 39’ ο Ντούνης με πέναλτι ισοφάρισε σε (1-1) για την ομάδα του Σταύρου Παπανδρέου.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου Ντούλιας με εξαιρετική ασιστ βρήκε τον Barra που πέτυχε το 1-2. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές και χάθηκε η συνοχή και των δύο ομάδων. Το τελικό 2-2 έγινε στο 60’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουκίδη.


Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Τραϊφόρος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Μπονατάκης, Παπαθανασίου, Μύρκος, Στεφανής, Δούμουρας, Γκόγκα, Μουκίδης, Ζορμπάς, Σπανός, Ντούνης, Κοντάκος.

Αγωνίστηκαν και οι Φλώρος, Σιμονιάν, Κουτσολίγκας, Παπασταύρος, Αποστόλου, Κοζάκης, Χοτζάι, Κακούσιος, Καλύκας και Αλεξανδράκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μανωλιάς, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγκος, Βασιλειάδης, Μπάρα, Μαγγανάς, Ντούλιας, Μπελαβράκης.

Αγωνίστηκαν και οι Μάνος, Σακελλαρίου, Καλύβας, Ανδριόπουλος, Μπάκας, Καλέλα, Χριστίνης, Μπερνιδάκης, Πίκουλης, Ράπτης, Καλομοίρης.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ