Γκολ και θέαμα ο Αστέρας Βάρης 3-0 την Ερμιονίδα!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αστέρας Βάρης ο οποίος ήταν σαφώς ανώτερος και νίκησε την Ερμιονίδα με 3-0 στο «Κ. Μπαγλατζής». Σκόρερ οι Δημητρόπουλος (6′), Ψυχογυιός (37′) και Ντούνιας (43′).

Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιώντας μια εξαιρετική και… γεμάτη εμφάνιση, πανηγύρισαν τη νίκη με 3-0 επί της Ερμιονίδας για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και του 3ου ομίλου. Ο Αστέρας Βάρης έφτασε τους 43 βαθμούς και την 6η θέση και πλέον “βλέπει” το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο που ακολουθεί εκτός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν με τον Ντινόπουλο που έφυγε μόνος του στην επίθεση με την μπάλα στα πόδια του, μετά από απίστευτη πάσα του Ζεκιράι, βρέθηκε απέναντι από τον Μαρινάκη, προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, βρέθηκε πολύ πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Η ομάδα του Γιώργου Καβάση αντέδρασε και στο 6ο λεπτό, ο Ψυχογυιός μετά από ατομική προσπάθεια από αριστερά, πάτησε περιοχή, έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Τζιέρης απέκρουσε, ο Μάγγος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βιρβίλη και ο προωθημένος Δημητρόπουλος με νέο – ευθύβολο – σουτ έστειλε την μπάλα, ψηλά, στη δεξιά γωνία του Πονηρού, κάνοντας το 1-0.

Στο 24ο λεπτό ο Μπελαβράκης από δεξιά πάσαρε στον Μάγγο, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς. Στο 30ο λεπτό, ο Ντούλιας βρήκε τον Δημητρόπουλο από δεξιά, ο τελευταίος σέντραρε, ο Μάγγος σούταρε και ο Βιρβίλης έβαλε την κόντρα. Στο 37ο λεπτό, ο Ψυχογυιός που βρέθηκε στα δεξιά μέσα στην περιοχή σούταρε, απέκρουσε ο Πονηρός και ο 28χρονος επιθετικός σκόραρε από κοντά με νέο σουτ.
Στο 42ο λεπτό, ο Τριμπόνιας σούταρε από τα αριστερά και η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 43ο λεπτό, ο Ντούνης πέρασε όμορφα μέσα στην περιοχή και δεξιά στον Ψυχογυιό, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ντούνιας σκόραρε από κοντά με σουτ.

Στην επανάληψη ο Δημητρόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ζεκιράι και κατέληξε κόρνερ. Στο 50ο λεπτό, ο Ντούνης εκτέλεσε φάουλ εκτός της περιοχής και ο Πονηρός απέκρουσε στη γωνία του. Στο 64ο λεπτό, ο Τάσιος επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα δεξιά και ο Μαρινάκης έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι (!) Στο 70ο λεπτό, σουτ του Μάγγου έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.

Στο 73ο λεπτό, ο Βασιλειάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τον Τάσιο, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Καλέλα τσίμπησε τη «στρογγυλή θεά», προλαβαίνοντας τον Τζιέρη, και ανατράπηκε. Ο Χριστίνης εκτέλεσε το πέναλτι και ο Πονηρός του είπε «όχι», πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Στο 80ο λεπτό, ο Χριστίνης πέρασε όμορφα στον Καλέλα, ο οποίος σούταρε αλλά η πέρασε μόλις άουτ.

Στο 83ο λεπτό, ο Μπελαβράκης έκανε τη συρτή σέντρα από δεξιά, ο Καλέλα έπεσε προς την μπάλα, μαζί με τον Βιρβίλη, ο οποίος τον κόντραρε και ο Πονηρός μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία. Στο 86ο λεπτό, ο Βασιλειάδης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, βρήκε τον Ντούνια μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος σούταρε, απέκρουσε ο Πονηρός, ακολούθησε νέου σουτ του Βασιλειάδη από πλάγια, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 93ο λεπτό, ο Ντούνιας τροφοδότησε τον Καλέλα, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά.

ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου (60’ Παστρικός), Ντιαγκνέ, Μπελαβράκης, Ντούνης (60’ Χριστίνης), Ντούλιας (70’ Καλέλα), Ψυχογυιός (70’ Βασιλειάδης), Ντούνιας, Μάγγος (74’ Μπάκας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης/τιμωρημένος): Πονηρός, Τάσιος, Μαγκαφίνης (34’ λ.τ. Καράι), Τζιέρης, Βιρβίλης, Ζεκιράι (89’ Ζάββος), Τριμπόνιας, Σκρίντα, Ντινόπουλος (78’ Μεχμετάι), Αλεξανδρής, Οικονομίκος (89’ Χάνος).


φώτο: Aggeliki Dermitzaki Lambropoulou

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ