Δημητρόπουλος: Ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στη Γ’ Εθνική!

Κάθε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό οφείλει να έχει στη διάθεσή της ένα παίκτη για όλες τις δουλειές, ένα τρεχαντήρι, ο οποίος θα «οργώνει» το γήπεδο, δίνοντας πολύτιμες λύσεις κυρίως ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Αστέρας Βάρης έχει βρει αυτό τον παίκτη στο πρόσωπο του Βασίλη Δημητρόπουλου, τα τελευταία χρόνια. Ο δεξιός μπακ-χαφ του Αστέρα αποτελεί τον ποδοσφαιριστή «εγγύηση» στην αμυντική γραμμή της ομάδας, προσφέροντας τα μέγιστα στους Βαριώτες.

Ο Βασίλης Δημητρόπουλος κατέχει διπλή πρωτιά για τον Αστέρα Βάρης, αφού μετά από κείνη στην κατηγορία με τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές, έχει κι εκείνη στην κατηγορία με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά!

Βάση της επίσημης ενημέρωσης της ΕΠΟ, ο  Δημητρόπουλος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 35 αγώνες, 34 στη Γ’ Εθνική και ένα ματς στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, μετρώντας συνολικά 3.150 αγωνιστικά λεπτά!
(χωρίς τις καθυστερήσεις των αγώνων)

Ο Βασίλης Δημητρόπουλος του Κυανού Αστέρα Βάρης έσπασε όλα ρεκόρ στη Γ’ Εθνική, μιας και είναι ένας απο τους 2 ποδοσφαιριστές που δεν έχασε ούτε λεπτό συμμετοχής στα 34 παιχνίδια της ομάδας του.

Ο άλλος είναι ο τερματοφύλακας του Παναργειακού Ηλίας Καραργύρης.

Τα… στατιστικά του Δημητρόπουλου, γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά, αν υπολογίσει κανείς, ό,τι και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 35 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ.

Ο δεξιός μπακ-χαφ, αν και έχει στα μυαλό του περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα, όταν βγαίνει στην επίθεση, καταφέρνει πολλές φορές να βγάλει ασίστ για τους συμπαίκτες του αλλά και να σκοράρει!

Το «μηχανάκι» του Αστέρα αποτελεί παράδειγμα για όλους, καθώς με την μαχητικότητά του και την αγάπη του για τον σύλλογο βοηθάει σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς τους «κυανόλευκους».

Με σφιγμένα δόντια μπήκε στη μάχη σε ένα σωρό παιχνίδια ακόμα, βάζοντας την ομάδα πάνω κι απ’ τον εαυτό του.

Κι αυτή ακριβώς η νοοτροπία, μαζί με την αγωνιστική εξέλιξή του υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καβάση, τον έχει φέρει σήμερα σε ρόλο πρωταγωνιστή στον Αστέρα Βάρης του 2024, όπου είναι ένας απ’ τους πλέον κομβικούς παίκτες των “κυανόλευκων”.

Ο 25χρονος δείχνει ακούραστος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν σταματάει να τρέχει, βγάζοντας απίστευτο πάθος και παρασέρνοντας έτσι και τους συμπαίκτες του να τα δίνουν όλα σε κάθε αναμέτρηση.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 22-23

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ