Θοδωρής Μπάκας: Ο απόλυτος game changer της Γ’ Εθνικής!

Ο ορισμός του game changer του Αστέρα Βάρης Θοδωρής Μπάκας. Έρχεται από τον πάγκο και αλλάζει την ροή του αγώνα. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του Αστέρα Βάρης, είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης που έρχεται απο τον πάγκο και κάνει τη διαφορά!

Ο 20χρονος μέσος έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, σταδιακά και σταθερά, με σκοπό την καθιέρωση του στον Αστέρα Βάρης της Γ’ Εθνικής.

Ένας απο τους ανθρώπους που πίστεψαν στον ταλαντούχο άσο και τον βοήθησαν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη, δεν είναι άλλος απο τον Γιώργο Καβάση, τότε προπονητής της Β’ ομάδα, όπου τη σεζόν 21-22 πήρε 32 συμμετοχές, στη συνέχεια, τη σεζόν 22-23 στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ , τον προώθησε και αγωνίστηκε σε 32 ματς!

Φέτος, στην απαιτητική Γ’ Εθνική και πάλι ο προπονητής του, τον εμπιστεύτηκε και το έδωσε χρόνο συμμετοχής και μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια αποτέλεσε τον κομβικό ποδοσφαιριστή που με το ρόλο που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο έμελλε να κρίνει μέχρι και σημαντικούς αγώνες.

Οι… αλλαγές με τις οποίες αγωνίστηκε ο Μπάκας, γράφονται στην ιστορία της φετινής Γ’ Εθνικής 23/24 !

Με βάση τα στοιχεία της ΕΠΟ, ο Θεόδωρος Μπάκας του Κυανού Αστέρα Βάρης έπαιξε σε 25 παιχνίδια και σε όλα μπήκε σαν αλλαγή – Ποτέ μάλιστα νωρίτερα από το 59’!

Δίκαια, λοιπόν, ο παίκτης του Αστέρα Βάρης κουβαλάει τον χαρακτηρισμό του game changer. Ο Θοδωρής Μπάκας έχει γίνει αδίστακτος και είτε μέσα από τη βασική ενδεκάδα είτε προερχόμενος από τον πάγκο δίνει λύσεις ποιότητας στον Γιώργο Καβάση.

Η σεζόν 23/24 γίνεται η καλύτερη της καριέρας του κυανόλευκου μέσου, μιας και αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο μέχρις τώρα με εξαιρετικές επιδόσεις. Και αν συνυπολογίσουμε και τα κρίσιμα γκολ και τις ασιστ που πέτυχε τη φετινή σεζόν, το μέλλον του διαγράφεται σίγουρα λαμπρό.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 22-23

Δείτε ένα απο τα γκολ τελευταία γκολ του ταλαντούχου μέσου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ