Καβάσης: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη»

Ο Γιώργος Καβάσης είναι ο πιο πετυχημένος τεχνικός για τη σεζόν 2022-2023 σε όλη την Αθήνα!

Ο μόνος προπονητής που κατέκτησε Πρωτάθλημα, έφτασε στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και πέτυχε την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσα απο τη διαδικασία των μπαράζ.

Η επιτυχία του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ό,τι πριν 2 χρόνια ήταν στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ και είχε τη Β’ ομάδα του Αστέρα Βάρης πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία.

Ο ανερχόμενος τεχνικός, σημείωσε 27 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Στα μπαράζ ανόδου σημείωσε 4 νίκες και 2 ήττες.

Οι φετινές επιτυχίες της ομάδας σίγουρα οφείλονται συνολικά σε όλη την ΟΜΑΔΑ, γι’αυτό και ο Αστέρας Βάρης, ξεχωρίζει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές όλοι τους είχαν απο ένα μερίδιο.

Μία μέρα μετά την επίσημη ανανέωση της συνεργασία με τον Κυανού Αστέρα Βάρης μιλώντας στο Vivasports.gr μας δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην οικογένεια του ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ και την νέα αγωνιστική σεζόν!!

Ήταν κάτι που όπως φάνηκε το ήθελε τόσο η διοίκηση όσο και εγώ!!

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, εύχομαι να έχουμε υγεία και μέσα απο πολύ δουλειά να καταφέρουμε να ζήσουμε και να χαρίσουμε στον κόσμο της Βάρης και στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πολλές χαρούμενες στιγμές ανάλογες με της χρονιάς που πέρασε!!”

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ