Κυριακή 3/3: Όλη μέρα… Αστέρα Βάρης!

Η Κυριακή 3 Μαρτίου είναι γεμάτη… Αστέρα Βάρης!

Μία ξεχωριστή μέρα πρόκειται να ζήσουν άπαντες στα 3Β (Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη), μιας και απο το πρωί μέχρι και το βράδυ όλοι θα κινούνται σε “κυανόλευκους” ρυθμούς.

Πρώτοι στη δράση μπαίνουν οι “μπέμπηδες” του Παντελή Βαιλακόπουλου και ο Αστέρας Βάρης Β’ όπου αγωνίζεται στις 11.00 με τον ΑΟ Κουβάρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ που διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του του Πρωταθλητή!

Στις 15.00 ξεκινάει η “μάχη” της πρώτης ομάδας που μετά από δύο εβδομάδες, θα παίξει ξανά μπροστά στο κοινό του, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ανταγωνιστική ΑΕ Ερμιονίδας για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και τον 3ο όμιλο.

Η ομάδα του Γιώργου Καβάση, μετά το διπλό μέσα στο Μεσολόγγι και τα πέντε τέρματα που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του, θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Κυριακή 3/3 “κλείνει” με το μέλλον του Αστέρα Βάρης… σε ρόλο πρωταγωνιστή!

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής, Γιάννης Ζαραδούκας και Μιχάλης Πανούσης του ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης διοργανώνουν εκπαιδευτική ημερίδα, με ομιλητή τον Αχιλλέα Υφαντίδη, την Κυριακή στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης.

Στη σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση που εκδόθηκε από τα «κυανόλευκους» αναφέρονται τα ακόλουθα:

ΔΥΟ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΆ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ
ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΆΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

Με χαρά , σας προσκαλούμε στην εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνει η ομάδα μας , σε συνεργασία με τον κ Υφαντιδη , ο οποίος θα μας αναπτύξει και θα μας καθοδηγήσει σε τρόπους καλύτερης επικοινωνίας για γονείς και παιδιά – ποδοσφαιριστές .

Η παρουσία γονιών και παιδιών κρίνεται απαραίτητη !!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3 – ΩΡΑ: 18:00

Υφαντίδης Αχιλλέας
Ψυχολόγος – Επικοινωνιολόγος

Επιστημονικός Συνεργάτης Σχολών Προπονητών UEFA της ΕΠΟ και των Μικρών Εθνικών Ομάδων

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ