Νιλς Ψυχογιός, το πρώτο «μπαμ» του Αστέρα Βάρης!


Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές. Προς το τέλος του μήνα περιμέναμε τις πιο δυνατές κινήσεις του Αστέρα Βάρης στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, η πρώτη «έσκασε» σήμερα και ακούει στο όνομα Νιλς Ψυχογιός!

Δεν είναι υπερβολή ότι ο Ψυχογιός αποτελεί έναν απο τους κορυφαίους επιθετικούς της κατηγορίας και υπέγραψε στον Αστέρα Βάρης, χάρη στις προσωπικές ενέργειες του προέδρου του συλλόγου κ. Ανδρέα Αντάρτη.

Ο 28χρονος επιθετικός προέρχεται από γεμάτες χρονιές στη Γ’ Εθνική τα προηγούμενα χρόνια και φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν με τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο Αστέρας Βάρης ενισχύεται σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι δείχνοντας πως θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην έως τώρα απόλυτα επιτυχημένη πορεία του στη Γ’ Εθνική.

Στο διάστημα παρουσίας του, ο έμπειρος άσος είχε 13 συμμετοχές και 5 γκολ, συμβάλοντας σε μεγάλο βαθμό στην πολύ καλή πορεία που έχει η ομάδα της Ραφήνας στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών ο Ψυχογιός έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Μοσχάτο, Καραβά, ΠΑΟ Ρουφ και Μοσχάτο.

Η ανακοίνωση του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ:

ΕΝΙΣΧΥΣΗ PART ONE
Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΨΥΧΟΓΙΟ ΝΙΛΣ

ΝΙΛΣ καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!!

Στην φωτογραφία ο ΝΙΛΣ με τον πρόεδρο κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ