Ντούλιας: Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρα Βάρης-ΑΟ Πυλίου ΚΩ 3-0 , ο πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και του Αστέρα, Γιώργος Ντούλιας, δήλωσε:

Να ευχαριστήσω τον αντίπαλο coach και τον Μπριλάκη για τα καλά τους λόγια και που μας είπε ο coach ό,τι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, θέλουμε να τελειώνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση παραμονή, θέλουμε να τερματίσουμε στις υψηλές θέσεις και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Παλεύουμε κάθε παιχνίδι και θα παλέψουμε τα άλλα εφτά. Για εμάς κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο και δεν πρόκειται να είναι αδιάφορο.

Η ομάδα του Πυλίου αδικείται απο την βαθμολογική της θέση, έχει καλό προπονητή, καλή ομάδα και θεωρώ ό,τι θα παλέψει για τη σωτηρία. Δεν πιστεύω ό,τι έχει “τελειώσει” το Πυλί.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μπήκαμε λίγο νευρικά, δεν κάναμε κάποιες σωστές επιλογές, στο δεύτερο ημίχρονο, με το γκολ που πετύχαμε “λύθηκαν” τα πόδια και έφυγε το κάθε άγχος, βάλαμε 2 ακόμα γκολ και τελείωσε το παιχνίδι.
Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα εφτά παιχνίδια, να τα ευχαριστηθούμε, να παίξουμε και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ