«Ντόρτια» του Αστέρα Βάρης με σκόρερ τους Ψυχογιό και Μαγγανά!

Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές. Με τους Νιλς Ψυχογιό και Χρήστο Μαγγανά να πετυχαίνουν δύο τέρματα ο Αστέρας Βάρης έριξε… «ντόρτια» στον ΠΑΟ Βάρδας που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η παραμονή του στη Γ’ Εθνική.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Τσιφλίκας

Δεν ήταν εύκολο όμως για τους “κυανόλευκους” το ματς στο ΔΑΚ “Κ.Μπαγλατζής”. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί, έτρεξαν κι έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Γ. Καβάση για ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος, μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι και έχασαν ευκαιρίες με σουτ των Ντούλια, Βασιλειάδη και Ψυχογιού. Στο 18ο λεπτό, ο Ντούλιας σέντραρε ο Μεϊμάρογλου που βρέθηκε σαν… φορ στη αντίπαλη περιοχή έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Τσεκούρας, έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ο Κόκας έκανε τη σέντρα αλλά ο Πλαστουργός δεν πρόλαβε να πιάσει τη κεφαλιά. Στο 26ο λεπτό οι γηπεδούχοι “έκλεψαν” τη μπάλα ο Ντούλιας έκανε το σουτ στη κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά απο το δοκάρι του Τσεκούρα. Νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Ψυχογιό να κάνει τη σέντρα ο Ντούλιας να πλασάρει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 36ο λεπτό, νέα σέντρα αυτή τη φορά απο τον Χριστίνη, ο Ψυχογιός έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 40ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ του Χριστίνη, ο Μεϊμάρογλου έπιασε τη κεφαλιά αλλά Τσεκούρας απέκρουσε σταθερά. Στο 45ο λεπτό ο Ψυχογιός εκτέλεσε δυνατό φάουλ αλλά Τσεκούρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Καβάση ήταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα των φιλοξενουμένων μέχρι να πετύχουν το γκολ… Στο 58ο λεπτό, η έμπνευση του Μάγγου, να κάνει βαθιά μπαλιά στον Ψυχογιό… έκοψε τον γόρδιο δεσμό και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 !

Στο 62′ ο Νιφορόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω απο τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 64ο λεπτό, Ντούνης έβγαλε τετ α τετ τον Ντούλια, αλλά έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Στο 68ο λεπτό Ντούλιας έβγαλε καταπληκτική ασιστ στον Ψυχογιό που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 76ο λεπτό ο Δημητρόπουλος έδωσε πάσα στον Ντούνια, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 84ο λεπτό ο Δημητρόπουλος, που έπιασε πολύ καλή απόδοση σε ακόμα ένα παιχνίδι, έδωσε ασιστ στον Μαγγανά που με προβολή έκανε το 3-0. Στο 86ο ο Καλύβας έβγαλε καταπληκτική σέντρα απο αριστερά αλλά η κεφαλιά του Μπελαβράκη πέρασε δίπλα απο το δοκάρι. Στο 88ο λεπτό, ο Μάγγος με μια ακόμα ωραία μπαλιά έδωσε ασιστ στον Μαγγανά που με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 !

Αστέρας Βάρης (Καβάσης Γιώργος): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Ντακουνάκης (Παστρικός), Μεϊμαρόγλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Μπελαβράκης (Καλύβας), Χριστίνης (Μπάκας) , Ψυχογιός, Ντούλιας (Μαγγανάς), Βασιλειάδης (Ντούνης)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Μ. Τσεκούρας, Λιόσης (72΄ Κάρδαρης), Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Κούστα (60΄ Θεοφάνης), Γεωργακόπουλος, Σπανός, Κ. Τσεκούρας, Κόκας (46΄ Μπελιάρντι), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (72΄ Δουλαβέρης).

Γ’ Εθνική
29η αγωνιστική
Αποτελέσματα
Μεσολόγγι-Παναργειακός 0-3
Μαρκό-Πυλί 2-1
Αστέρας Β-Βάρδα 4-0
Μύκονος –Κόρινθος 2-4
Αφάντου –Πανελευσινιακός 2-0
Εράνη –Θύελλα Ραφ 0-1
Ιάλυσος-Ρόδος 1-0
Βύζας-Παναιγιάλειος 0-2
Ερμιονίδα-Ελλάς Σ 0-2

Η βαθμολογία
Παναργειακός 61
Κόρινθος 60
Θύελλα 54
Αστέρας Βάρης 53
Ρόδος 51
Ελλάς 51
Παναιγιάλειος 48
Ιάλυσος 45
Μαρκό 44
Αφάντου 43
Μύκονος 42
Βάρδα 37
Πανελευσινιακός 34
Πυλί 32
Βύζας 31
Εράνη 19
Ερμιονίδα 18
Μεσολόγγι 3

Η επόμενη αγωνιστική
Βάρδα – Ιάλυσος
Αφάντου – Μύκονος
Κόρινθος – Εράνη
Πανελευσινιακός –Αστέρας Βάρης
Θύελλα Ραφ- Μεσολόγγι
Παναργειακός- Ερμιονίδα
Ρόδος –Μαρκό
Ελλάς Σ- Παναιγιάλειος
Πυλί –Βύζας

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ