Τρελαίνει κόσμο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ και στη Γ’ Εθνική!

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει ο Αστέρας Βάρης που νίκησε εκτός έδρας και την ΑΕ Ερμιονίδας 1-0, κάνοντας άνω-κάτω την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των 3Β για άλλη μια φορά είχε καλή απόδοση σε ένα δυνατό παιχνίδι υποχρεώνοντας σε ακόμα μία ήττα την πολύ ανταγωνιστική ΑΕ Ερμιονίδας.

Το νικητήριο τέρμα σημείωσε Γιώργος Ντούλιας που σκοράρει ακατάπαυστα!

Με αυτή τη νίκη ο Αστέρας Βάρης σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 19 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον ΠΑΣ Κορίνθου.

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης κυρίαρχος ήταν ο Αστέρας Βάρης που αν ήταν πιο προσεκτικός στη τελική προσπάθεια το σκορ του αγώνα σίγουρα θα ήταν τελείως διαφορετικό. Πρώτη ευκαιρία για τους “κυανόλευκους” με τον Ντούλια να επιχειρεί γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε την μπάλα ο Πονηρός.

Ακολούθησε σουτ του Αρσενίδη, που βρέθηκε από δεξιά, βρήκε τον Κάλα, ο οποίος από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Μαρινάκης. Στο 21ο λεπτό ο Αστέρας σκόραρε με τον αρχηγό του Θανάση Μάγγο να βγάζει βαθιά διαγώνια μπαλιά στα δεξιά με αποδέκτη τον Ντούλια. Ο τελευταίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πάτησε περιοχή, και με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 0-1 !

Δέκα λεπτά αργότερα, νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Βιρβίλης με το κεφάλι έδιωξε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Μάγγου και στη συνέχεια διαγώνιο σουτ του Ντούλια έφυγε άουτ. Ο Μπερνιδάκης σούταρε από αριστερά μέσα από την περιοχή για τον σύλλογο της Βάρης και ο Αντιόλ Μαμουτάι απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 43ο λεπτό ο Τζιέρης έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Τριμπόνια, ο τελευταίος κατέβασε ωραία, υπό την πίεση των αμυντικών, έστρωσε στον Κάλα, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ από καλή θέση. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, ο Μπελαβράκης σούταρε και ο Μαμουτάι απέκρουσε, με τον Κουζή να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξκενούμενους να συνεχίζουνε με τον ίδιο ρυθμό. Στο 47ο λεπτό, ο Ντούλιας πραγματοποίησε ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Νέο σουτ του Καλομοίρη αυτή τη φορά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα απο τους “κυανόλευκους” με τον Χριστίνη να εκετελεί κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Μεϊμάρογλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια, οι Μπερνιδάκης και Καλομοίρης απείλησαν με σουτ έξω απο τη περιοχή αλλά ο Μαμουτάι ήταν στη θέση του.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕ Ερμιονίδας προσπάθησε για την ισοφάριση με τους Κάλα και Έλιοτ αλλά τα σουτ που επιχείρησαν δεν είχαν θετική κατάληξη. Στο 92ο λεπτό ο Καλέλα πραγματοποίησε σουτ στη κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε οριακά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Πατεράκης, Βλατάκης-Τζέλος (Αθηνών)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός (23’ λ.τ. Μαμουτάι Αντιόλ), Τζιέρης (55’ Ζεκιράι), Βιρβίλης, Τριμπόνιας (46’ λ.τ. Δρόσος), Πορφυρόπουλος (74’ Φυτόπουλος), Λαλόρ, Αρσενίδης (74’ Έλιοτ), Τάσιος, Κουζής, Ψύχας, Κάλα.

ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα, Μεϊμάρογλου, Μπάρα, Μάγγος, Μπελαβράκης (71’ Βασιλειάδης), Χριστίνης (83’ Πικούλης), Μπερνιδάκης (71’ Καλέλα), Ντούλιας (59’ Νικολακόπουλος), Καλομοίρης (83’ Καλύβας).

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιφλίκας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ