Γ’ Εθνική: Μαρκό-Ρόδος 0-0

Η Μαρκό μπλόκαρε (0-0) τη Ρόδο για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν στο ΔΑΚ Βουλιαγμένης, Μαρκό και Ρόδος για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι με τα «ελάφια» να έχουν την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με το σουτ του Δούμτση να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο -3 πλέον από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρη οι «πράσινοι»

Η Ρόδος σπατάλησε μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν το σουτ του Δούμτση έξω από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βουτσελά.

Στην επανάληψη η Ρόδος συνέχισε να πιέζει έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις έξω από την αντίπαλη εστία, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Μαρκό (Nίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Σταμάτης, Παυλίδης, Ευθυμίου, Πίκουλας, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης.

Ρόδος (Σπύρος Μπαξεβάνος): Μανουσάκης, Καψάλης, Καρρίκι, Πατσιαβούρας, Τρόκα, Νικολόπουλος, Αργκιλέσι, Τσούτσης, Δούμτσης(85′ Ντούνιας), Κέρι, Μίσκου(70′ Ζούνης).


Πηγή: XXSports

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ